2777
2789

دوستانی که نمونه دولتی قبدل شدید جدیدا،میشه بگید معدلتون چند بوده؟برای تجربی،و اینکه معدل برگتون..

من ۶ سال تو نمونه خوندم

دوبار ازمون دادم 

سری اول با خیلی خوب رفتم (زمان ما ششم به هفتم امتحان داشت)

سری دوم (نهم به دهم)با معدل ۱۹/۹۵ رفتم 

البته من الان ۲۰ سالمه

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مشهدیم هر ناحیه یک مدرسه داره،هر مدرسه ۳ یا ۴ تا کلاس رو میگیره فک کنم...

وای خوشبحالت اینجا ۲ تا کلاس میگیره 🥲💔 هر کلاس فک کنم ۲۰ الی ۳۰ نفر باشه

خیلی شانس من کمه ... 

البته قبول نشدم برام مهم نیست فقط شرمندگیش میمونه برام جلو مامان بابام 🤦🏻‍♀️

دو ساله نمونه ام معدلم ۱۹.۶۵ بود 

ولی ی نصیحت بهت بکنم اگه میخوای تجربی نمونه درای حتی ذخیره ام نمیتونی درای آنقدر ک طریقت کمه و رقیبا زیاد مگه اینکه تراز بالایی بیاری 

مدرسع خود ما فقط ۳۰ نفر قبول میکرد از کل شهر ها سه تا مدرسه حوزه بود فقط ۳۰ نفر 

اما اگه قبولم نشدی اصلا ناراحت نشو اگه مدرسه نمونه شهرتون اخراجی بده یا خروجی داشته باشه میتونی سال دهم یا یازدهم میان پایه بدی به جای اون ی نفر بری 

(:A__•~•__M:)
وای خوشبحالت اینجا ۲ تا کلاس میگیره 🥲💔 هر کلاس فک کنم ۲۰ الی ۳۰ نفر باشهخیلی شانس من کمه ... البته ...

بیخیالللللل مدرسه ما فقط ی کلاس میگرفت😂 برو خداتو شکر کن بنظرم 

(:A__•~•__M:)
وای خوشبحالت اینجا ۲ تا کلاس میگیره 🥲💔 هر کلاس فک کنم ۲۰ الی ۳۰ نفر باشهخیلی شانس من کمه ... البته ...

هوم ماهم از شهرستان برا همین اومدیم مشهد ولی خب میبینم خیلی هم فرقی نداره...

چون باز شهرستان درسته ظرفیت کمه ولی  تعداد شرکت کننده ها هم کمتره

ولی اینجا تعداد شرکت کننده ها خیلی زیاده ظرفیتم زیاد

در کل شرایطمون مث همه😂🧡

من معدل نهمم بیست بود اما خب دوران کرونا هم بود ، یادمه کتاب ۳۱ استان بود اونو خوندم فقط راحت قبول شدم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌