شبانه روز به سرنوشتم فکرمیکنم غصه میخورم مگه من غیر همین یه بار میتونستم زندگی کنم چرا خدا همچین سرنوشتی برام رقم زد؟ خودم رو عذاب داد چرا پسرمو هم عذاب میده؟ چرا خدا تا این حد بی رحم شده
دارم باگریه حرفامو براتون مینویسم من بدبخترین زن هستم خسته شدم از همه آدمهای زندگیم
بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹 فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹
صدای امام بزن و بهشون متوسل بشوشما مشخصه خیلی زن قوی هستیتحمل این شرایط برات سختهمطمئنم آینده خوبی د ...
یا امام زمان با تموم وجود امروز صدات میزنم دستم بگیری😭دلم خیلی شکسته از آدمای دنیا
بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹 فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما دستت را میگیره خونه بابات زندگی میکنیاگه میشه تو گوگل سرچ کن تنها مسیر آرامشو گزینه پیوستن بزنخ ...
آره خونه پدرمم از شوهرم طلاق گرفتم
من به آرامش نمیرسم خواهر چون مرتب اذیتم میکنن خودم رو اذیت نکنن دل بچم رو میشکنن واذیتش میکنن حرصش میدن، من وجدانم اجازه نمیده بگم ازشون بدم میاد جون توی خونشون دارم نون میخورم ولی بدجوری دلمو شکستن😔
هر آدمی تو زندگیش ی جور امتحان میشهشما هم با شوهرمعتاد و خانواده...ولی در نهایت همینا از تو ی آدم قو ...
ممنونم عزیزم💜