2777
2789
عنوان

تاحالا به آرزوهاتون فکرکردین که چی فمرمیکردین وچیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 24 پست
صدای امام بزن و بهشون متوسل بشوشما مشخصه خیلی زن قوی هستیتحمل این شرایط برات سختهمطمئنم آینده خوبی د ...

یا امام زمان با تموم وجود امروز صدات میزنم دستم بگیری😭دلم خیلی شکسته از آدمای دنیا

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا امام زمان با تموم وجود امروز صدات میزنم دستم بگیری😭دلم خیلی شکسته از آدمای دنیا

حتما دستت را میگیره 

خونه بابات زندگی میکنی

اگه میشه تو گوگل سرچ کن تنها مسیر آرامش

و گزینه پیوستن بزن

خیلی زندگیت را عوض میکنه 

واقعا تنها مسیر. آرامشه 

مطالب که بدردت میخوره روزانه از توش میخونی

حتما دستت را میگیره خونه بابات زندگی میکنیاگه میشه تو گوگل سرچ کن تنها مسیر آرامشو گزینه پیوستن بزنخ ...

آره خونه پدرمم از شوهرم طلاق گرفتم

من به آرامش نمیرسم خواهر چون مرتب اذیتم میکنن خودم رو اذیت نکنن دل بچم رو میشکنن واذیتش میکنن حرصش میدن،  من وجدانم اجازه نمیده بگم ازشون بدم میاد جون توی خونشون دارم نون میخورم ولی بدجوری دلمو شکستن😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

آره خونه پدرمم از شوهرم طلاق گرفتممن به آرامش نمیرسم خواهر چون مرتب اذیتم میکنن خودم رو اذیت نکنن دل ...

هر آدمی تو زندگیش ی جور امتحان میشه

شما هم با شوهرمعتاد و خانواده...

ولی در نهایت همینا از تو ی آدم قوی می‌سازه

حتما و حتما کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو

آرامش بهت میده

هر آدمی تو زندگیش ی جور امتحان میشهشما هم با شوهرمعتاد و خانواده...ولی در نهایت همینا از تو ی آدم قو ...

ممنونم عزیزم💜

وااای چه سخت خداصبرش بده😭😭😭

ممنونم

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

خدا رحمتشون کنه و درود به شما برای چنین پیامی

ممنون عزیزم

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

یعنی یه روزی من به آسایش میرسم😭 من نقطعه ای از زندگیم هستم که همه درها بندیده شد از همه جهت تحت فشا ...

توکل بخدابکن وهمیشه بخودت بگو ازمن بدتر هم هست انشالله بزودی به ارامش میرسی