یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه مارک خوب و جنس عالی بخری که همون قیمتها درمیاد ولی جنس متفرقه ارزونتره مبارک باشه من سال ۹۰ یه سرویس چدن مارک تلیپ آلمان خریدم ۵۸۰ هزار همه میگفتند چقدر گرون الان ۱۴ سال میگذره تکون نخورده پس فکرش رو نکن و لذتش رو ببر
تو دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
@کاربر_جدیدالورود برا چابلوسی زنا دست به هرکاری نزن تو تگه مرد بودی وسط زنا نبودی فقط یه کلمه خیلی ادم کثیفی هستی و اما حسین نذاره خیر ببینی نه از زندگیت نه از جونیت
عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم