2777
2789

سلام دوستان 

دوست بنده به تازگی ازدواج کردند(۸روز)

به دلایلی من رو دعوت نکردند که من متوجه شدم که شاید حالا به خاطر شرایط مالی نمیتونستند فقط من رو دعوت کنند و بقیه ی دوستان رو هم اگر قرار بوده من رو دعوت کنند ، باید دعوت میکردند ، خلاصه من دیروز متوجه این موضوع شدم ، و خب از اونجایی که توان مالی بنده هم به صورتی نیست که بخوام ، خیلی هزینه کنم ، و از اونجایی که ایشون الان شرایط دیدار با من رو ندارند ، اگر چیزی هم بگیرم نمیتونم به دستشون برسونم(خودشون تومور مغزی دارند همسرشون هم به همراه برادرشوهرشو چند شب پیش تصادف بدی کردند ، و الان بیمارستان هستند )

من تصمیم گرفتم یه سری کتاب و و کانال معتبر معرفی کنم که بهشون توی ازدواج کمک کننده باشه و تا اخر بتونند ازش استفاده کنند ، خلاصه تر کنم الان به نظرتون من کار درستی انجام دادم ؟

میدونم خیلی با جزئیات توضیح دادم ، ولی چون یکی از دوستان سادات هستند و خیلی هم دوستشون دارم ، خیلی برام مهمه که بدونم از نظرتون کار درستی بوده یا نه ؟

اینم بگم که ایشون در جواب بنده یه تشکر خیلی ساده کردند و گفتند ممنون همین باعث شد که فکر کنم شاید کار درستی انجام نداده باشم 

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ سالته ؟

خواهرمه گل ، من ۳۱ سالمه و به تازگی ازدواج کردم 

ذکر کردم که این کاربری متعلق به چند نفره 

ما چند تا خواهریم توی سنین متفاوت 

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

خواهرمه گل ، من ۳۱ سالمه و به تازگی ازدواج کردم ذکر کردم که این کاربری متعلق به چند نفره ما چند تا خ ...

اهان متوجه شدم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍