2777
2789

در زمینه این می‌خوام بگم که دوست دارم ازدواج کنم ولی خواستگار ندارم ،بچه ها من با وجود ۲۹ سال سن هیچکس تا حالا ازم خواستگاری نکرده اگرم بوده فقط از طریق فضای مجازی بوده که اونم آدم جدی که من خوشم بیاد فکر کنم خیلی کم هست توش

موندم چیکار کنم🙂 آخه دلم شوهر و عشق و تشکیل خانواده میخواد

مامانم می‌دونه من چمه ولی میگه اینقد حرص نخور به چیزای دیگه فکر کن( راه حلی نمی‌ده فقط عصبانی میشه ازین خواستم)

ولی من دلم ازدواج میخواد. اینکه با یه مرد ( که از هر نظر همو بخوایم) کنار هم عشق رو تجربه کنیم❤️

اینم بگم واقعا از هر نظر خوبم

ولی موقعیت ازدواج مناسب بهم رو نکرده

و البته با هر کسیم به هر قیمتی نمیخوام ازدواج کنم چون به هر حال هر کسی معیارهای خودشو داره و منم اونطوریم

مثلا ظاهر و قد و بالا و شخصیت خیلی برام مهمه و وضع مالی مناسب و خانواده هامون به هم بیایم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نتیجه داره؟آخه مامانم میگه الکیه اون که نمیاد برا تو خواستگار جور کنه

ولی بهت میگه چ اشتباهاتی توی رفتار و کارات هست ک باعث شده کسی سمتت نیاد مثلا و میگه چطور درستش کنی 

حالا یبار ضرر نداره برو شاید آروم شدی ولی بنظرم خودتو اذیت نکن از این فکر بیا بیرون حتما هر چی تو زمان درستش اتفاق میفته از موقعیت ت استفاده کن برو یچی یاد بگیر یا یه شغل ..در آمد داشته باش وقتی دستت تو جیبت باشه ومشغول بشی از این فکرها میای بیرون پول در بیار برو مسافرت کیف کن