2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم آدم بدی هستم یا نه

231 بازدید | 31 پست

بدون اینکه کاری کرده باشم یا حرفی زده باشم یه سریا ازم فاصله میگیرن...

اینکه دلیلشو نمیفهمم خییییییلی عذابم میده و فکرمو بهم میریزه...

همش میگم یعنی من آدم بدی هستم؟

تروخدا بهم بگید نشونه های آدم بد چیه من دیگه دارم دیوونه میشم 

ممکنه بعضی‌ ها به دلایل مختلف ازت فاصله بگیرن، شاید رفتار یا واکنش‌های تو برای اون‌ها نامفهوم یا ناراحت‌کننده بوده باشه. اینکه همیشه خودتو به‌عنوان آدم بد ببینی لزوماً درست نیست. شاید بهتر باشه یه نگاهی به رفتار و واکنش‌هات بندازی تا ببینی شاید تغییرات کوچیک بشه انجام داد. نشونه‌های آدم بد؟ کسی که همیشه دیگران رو آزار می‌ده، دروغ می‌گه یا بی‌احترامی می‌کنه. اگر اینا رو نداری، احتمالاً مشکل از خودت نیست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها هم انقد خوب و بی حاشیه هستند ازشون فاصله می گیرن چون اونا دوست دارن غیبت کنن و آتیش بسوزونن فکر می کنن حال نمیده با آدم خوب باشن. خودت می تونی تشخیص بدی از روی اخلاق و رفتارت

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
ممکنه بعضی‌ ها به دلایل مختلف ازت فاصله بگیرن، شاید رفتار یا واکنش‌های تو برای اون‌ها نامفهوم یا نار ...

من خیلی مراعات اطرافیان رو میکنم و بی احترامی نمیکنم. با همه مهربونم. بی احترامی میبینم فقط سرسنگین میشم چون خیلی زودرنجم

یعنی مشکل از واکنش منه؟ 

علت هاش زیاده ولی خب افرادی که من ازشون فاصله میگیرم 

کسانی که به داشته هاشون مینازن و به رخ میکشند کنسلن

کسایی که دارن ولی مرتب مینالن از نداری و همش میگن پول نیس توقع دارن بشون بدی 

کسایی که به بهداشت فردی نمی‌رسند مثلا بو میدن 

کسایی که غیبت زیاد میکنن و همه عالم خراب جز خودشون 

و....

قرار نیست همه از ما خوششون بیاد!همه آدم ها همینطور هستن.یک سری رو جذب میکنن یکسری بهشون خنثی و یک سر ...

آخه من دارم خیلی تنها میشم

همش فک میکنم از بچگی دوستامو اشتباه انتخاب کردم

خیلی این مسئله داره آزارم میده

من به کسی بدی نکردم ولی حتی یه دوست خیلی صمیمی هم ندارم

آخه من دارم خیلی تنها میشمهمش فک میکنم از بچگی دوستامو اشتباه انتخاب کردمخیلی این مسئله داره آزارم م ...

ربطی به بد بودن نداره.شاید ذاتا آدم صمیمیت گریزی هستی.من هزار تا دوست دارم ولی با هیچ کدوم از یه حدی صمیمی تر نشدم. 

دختر من هم همینه همه اش فکر میکنه کاری کرده بقیه ازش ناراحت شدن و دیگه نمیخوان باهاش دوست باشن ، برا ...

نه من حس نمیکنم

واقعا داره این اتفاق میفته

اعتماد به نفسمو واسه پیدا کردن دوست از دست دادم

حس میکنم دیگه تنها موندم و فرصتی نیست برای دوست جدید پیدا کردن