2777
2789

من چند ماه پیش عقد کردم و یکماه پبش مجبور به طلاق شدم. چون نامزدم منو نمیخواست و اخلاقای تندی داشت

الان خواب دیدم یه مرد مطلقه بچه دار اومده خواستگاریم قلبم داشت میومد تو دهنم انقد تو خواب گریه کردم خدایا آخه من به کی بدی کردم این شد سرنوشتم .

ممکنع بخاطر چند ماه عقد بودن با همچین کسی ازدواج کنم ؟؟ من واقعا توانایی اینو ندارم بچه کسی رو نگه دارم. ۲۶ سالمه شاغل و مستقلم چنین شرایطی رو قبول نمیکنم ولی میترسم واقعا آخه چرا همچین شد زندگیم 😔

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه کامل داشتین مگه؟

عزیزم نگران نباش خودت رو دوست داشته باش و حتما تراپیست خوب برو کتاب مدیتیشن و باشگاه‌ خیلی کمکت می کنه

دوستم توو عقد جدا شد توسعه فردی داشت و یه ازدواج عالی کرد خداروشکر

روحیه ات و عشق به خودت خیلی مهمه

رابطه کامل داشتین مگه؟عزیزم نگران نباش خودت رو دوست داشته باش و حتما تراپیست خوب برو کتاب مدیتیشن و ...

خداروشکر رابطه نداشتم وگرنه دیگه افسرده بودم کامل

وقتی میبینم یکی اومد به‌راحتی بازیم داد دیگه از همه چی آدم میترسه

عزیزم همه جور آدم میاد خاستگاری 

شما فقط چندماه عقد بودی بهیچ عنوان با آدم بچه دار مخصوصا اگه دوست نداری ازدواج نکن

ب آدم شبیه مثل خودت ازدواج کن

کسایی ک بچه دارن کلا مسولیت زیاده مخصوصا تو خانواده های ایرانی

خودتو اصلا دست کم نگیر

عزیزم همه جور آدم میاد خاستگاری شما فقط چندماه عقد بودی بهیچ عنوان با آدم بچه دار مخصوصا اگه دوست ند ...

ممنون عزیزم 

درستا مجرد موندن بهتر از قبول چنین مسئولیته 

خداروشکر رابطه نداشتم وگرنه دیگه افسرده بودم کاملوقتی میبینم یکی اومد به‌راحتی بازیم داد دیگه از همه ...

کآرایی که گفتم با جدیت به خاطر خودت انجام بده بهترین اتفاق ها میفته ان شا الله 

عزیزم نفر میشناسم از پسره بزرگتره بچم داره اونم دوتا با یه پسر عذب ازدواج کرده این فکرا چیه

راست میگی عزیزم تو اطرافمم دیدم خیلی . من فقط یه انتخاب اشتباه ‌کردم که خیلی زود هم ازش دراومدم . بی انصافیه همچین شرایطی رو بخوام قبول کنم در حق خودم بد کردم