حالم خوب نیست اومدم خونه مامانم از اول هفته تا الان فقط دو روز پیش همبودیم که باز حالم بد شد مجبور شدم. بیام خونه مامانم باردارم دلم دو نفره هامون میخاد با اینکه الان داریم چهار نفر میشیم و خداروشکر میکنم ولی امیدوارم بعد از همه این سختیا دوباره برگردیم به روال قبل و با دوتا بچه باز گاهی خلوت کنیم
تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435
عزیزم انشالله این دوران سخت میگذره ولی عملا تا حداقل ۴ یا ۵ سال زندگی به حالت عادی بر نمیگرده اون دو نفره ها و عاشقانه ها حالتش عوض میشه. سعی کن واقع بین باشی که تو ذوقت نخوره
عزیزم انشالله این دوران سخت میگذره ولی عملا تا حداقل ۴ یا ۵ سال زندگی به حالت عادی بر نمیگرده اون دو ...
اره میفهمم دخترم چهارسالشه عاشقانه های تو عقد با الانمون خیلی فرق کرده الان گذشت و فداکاری رابطمون بیشتر شده صبرمون بیشتر شده حس میکنم رابطه یه رابطه عاشقانه عمیق میشه نسبت به اوایل
سلام صبح بخیرانشالا نی نی به سلامت بدنیا بیاد🌷این یه واقعیت که تا حداقل 3 سال زندگی به روال سابق بر ...
سلام صبح شماهم بخیر بله همینطوره تجربه دارم دومی باردارم زمان میبره اما واقعا زندگی پایدار تر و شیرین تر میشه به قول اقای سپند امیر سلیمانی که یه حرف خیلی قشنگی زد بچه دار شدن زیباترین راه برای یه ادم بهتر شدنه