2777
2789

بفروش بره کاش قبل عوض کردن باطری میفروختی، جاش یه گوشی بخر ک بمونه دوربین و اینا نگاه نکن، a55 سامسونگ باطریش خوبه یا اگه پول داری مدل های بالاتر سامسونگ، اگه باطری برات مهمه مدل های بالای شیائومی

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفروش بره کاش قبل عوض کردن باطری میفروختی، جاش یه گوشی بخر ک بمونه دوربین و اینا نگاه نکن، a55 سامسو ...

من چون کارم با دوربین هم سرکار دارم دوربین ایفون و دوستدارم و نیازم میشه 

باتریش باد کرده بود اصلا ک عوضش کردم الانم همونجوری شد دیشب اینقدر گریه کردم 

خب خود گوشی ایراد داره حتما وگرنه آیفون سیزده ک خیلی خوبه

خیلی ناراحتم خیلی 

همیشه تو ضررم 

تا بخوام یه برنامه ریزی کنم برا پولام این گوشی گوه میزنه تو همه چی 

چه مدلی چند سال ایفون دستم بوده سختمه فک کنم

مدلاش زیاده تو بازار. باید بری خودت پرس و جو کنی. سری a داره. sهم همینطور 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من چون کارم با دوربین هم سرکار دارم دوربین ایفون و دوستدارم و نیازم میشه باتریش باد کرده بود اصلا ک ...

خب پس اون موقع یا مدل بالاتر آیفون بگیر یا مدل بالای سامسونگ

خب پس اون موقع یا مدل بالاتر آیفون بگیر یا مدل بالای سامسونگ

شب کار بودم  دیشب تازه اومدم خونه تا یکم استراحت کنم ساعت ۱۰باید برم موبایلی. ببینم چی میگه الانم باتری ک انداخته گارانتی دارع 

شب کار بودم دیشب تازه اومدم خونه تا یکم استراحت کنم ساعت ۱۰باید برم موبایلی. ببینم چی میگه الانم با ...

اره برو ولی گوشی که باز بشه دیگه داستان داره الان بخوای بفروشی هم ارزون تر برمیدارن

اره برو ولی گوشی که باز بشه دیگه داستان داره الان بخوای بفروشی هم ارزون تر برمیدارن

اشکال نداره فقط بفروشمش بره تا بیشتر تو خرج ننداخته منو بخدا دیشب اینقدر گریه کردم میخواستم گوشیو بزنم زمین دیگه