بیبیگرل مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 411 عنوان صدای جیغ زن شنیدم 978 بازدید | 49 پست همین الان صدای جیغ و نعره ی زنیو شنیدم همه خوابن فقط من بیدارم و این صدا رو شنیدم دیشبم این صدا اومد مامانمم شنیدخیلی میترسم خوابم نمیبره 🥲 1404/03/22 | 03:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هایدي عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 21471 انشالله خیره 😃 # یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱 الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را
sammaroz عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8472 شاید همسایه هان دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
نگاررها عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 7558 نصف شبا چه ترسناکه اینجا دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 10847 شبه دیگ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..