2777
2789
عنوان

حس می‌نم نمبتونم طلاق بگیرم

162 بازدید | 11 پست

من از کارم انصراف دادم. بخاطر شرایط روحیم. خیانت شوهرم. کوچیک بودن دخترم و خیلی مسائل دیگ

گفتم ی چندروزی برم خونه پدرم استراحت کنم

برا اولین بار عجیب دست و بالم خالی بود. وگرنه خداروشکر همیییییشه دست ب جیبم و صدبرابر خودم خرج میکنم

۴ روز خونه مادرم بودم هرچند تنها هم بودیم. زیاد نمیذاشتم غذا درست کنه وقتی غذا از وعده های قبل مونده بود میگفتم همونو میخوریم.

ولی حس میکردم مامانم از موندنم خستس. مادرشوهرم بهم زنگ زد ک دخترمو بیار ببینیم. وقتی گفتم میخام برم اصلا اصراری ب موندنم نکرد. 

احساس کردم اگر بخام جداهم بشم هیچوقت نباید بیام تو این خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم خیلی کوچیکه اگر بخام سرکار برم و جدابشم کجا بزارمش

مامانت باید کمکت کنه. بچشونی و توی دردسر افتادی. عزیزم برای زندگی کردن باید پررو باشی. یعنی چی دوست نداره اونجا بمونی!!! شوهرت خیانت کرده اگر برگردی بازم تکرار میکنه

بخاطر خیانت شاید ادم احساس بی ارزشی کنه ولی کنار گذاشتن شغل بنظرم تصمیم اشتباهیه بعدم وقتی ادم شاغله مادر و حتی مادرشوهر دیدم بچه رو با میل نگه میدارن پس بده به مادرت 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا