2777
2789
عنوان

یعنی شوهرم از اون زن خوشش میاد

594 بازدید | 37 پست

سلام دو شب پیش مهمان یکی از فامیلا بودیم شوهرم به سختی خونه کسی میره ولی خونه ی اینا راحت قبول میکنه

سابقه خیانت نداره ولی قبل اومدن قشنگ اصلاح کرده بود لباس نو ادکلن مرتب و خیلی خوش برخورد تو خونشونه

خانمه خوشگل نمیدونم حس زنانم میگه شوهرم از این خوششمیاد نمیدونم با من هم خیلی گرم بود اونجا ولی وقتی اومدیم خونه انگار همون ادم نبود بنظرتون دلیل رفتارش چیه به اون فکر میکنه یعنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه مرتب بوده یا همون شب فقط ؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اخلاق و نوع حرف زدنش باهاش چجوریه منم بعضا اینجوری حساس میشم در حالی ک چیزی نیس واقن

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒