2777
2789
عنوان

امنوره اولیه

118 بازدید | 19 پست

کسی اطلاعاتی چیزی دربارش داره 

چرا انگار هیچی دربارش نیست

من ۱۹ سالمه و تا به حال هیچوقت پریود نشدم

دکتر رفتم اما خیلی دکتر افتضاحی بود انگار خودم نمی‌دونست من چمه و چرا هیچی حالیش نبود

به نظرتون دنبال درمان بودن توی این سن دیره یهثعنی من درگیر درس و کنکور شدم کلا این موضوع رو فراموش کردم حس میکنم دیگه دیره

کسی هست همچین تجربه ای داشته باشه

کسی اطلاعاتی داره در موردش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید حتما دنبال درمان باشی 

اصلا دیر نیست 

حداقل پیش سه تا دکتر برو و مشکلت رو پیگیری کن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
وا چطور مادرت تا الان به فکرت نشده

اتفاقا به فکرمه چون عذاب وجدان داره که وقتی بچه بودم زیاد بهم نرسیده و من تغذیه داغونی داشتم و بی اشتهایی عصبی داشتم و الان کمبود وزن و لاغری شدید دارم 

الان عذاب وجدان داره

اتفاقا به فکرمه چون عذاب وجدان داره که وقتی بچه بودم زیاد بهم نرسیده و من تغذیه داغونی داشتم و بی اش ...

چن بار رفتی دکتر 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

نه عزيزم چه دير شدنى 

اول دكتر زنان برو ،ى سونو گرافى و چك هورمونى بايد بشى 

اگر مشكل هورمونى باشه با دارو برات سيكل ميسازن 

آناتوميك ها بعضى درمان دارن 

شما سينه ،موهاى زايد ناحيه تناسلى دارين ؟ قدت چند ؟ ساير علائم بلوغ رو داشتين ،چند سالگى ؟ 

اسی خیلی سخته خواهرم متاسفانه باردار نش ۴۰ سالشه البته انواع مختلفی داره ۷ نوع دقیق بگو شرایطت چیه ب ...

چقدر بد 

من نمیدونم زیاد اطلاعاتی ندارم دربارش

چه شرایطی

نه عزيزم چه دير شدنى اول دكتر زنان برو ،ى سونو گرافى و چك هورمونى بايد بشى اگر مشكل هورمونى باشه با ...

تو سنو گفتن رحم کوچیک هست 

قدم ۱۵۵

سینه و انا هیچی یعنی صاف صافم

موهای زائد دارم 

لاغرم ولی شکم دارم

خیلی پرمو هستم

چن بار رفتی دکتر

دو بار هر دوبار دکتر داغون داشتم فکر کنم تو شهر ما کلا دکترا هیچی حالیشون نیست معروفند به همین دکترای شهر ما اصلا همه میرن شهر ای دیگه دکتر

چقدر بد من نمیدونم زیاد اطلاعاتی ندارم دربارشچه شرایطی

ببین هر ماه اصلا دل دردی چیزی نداری  اینطوریه که واسه بعضیا نه رحم هس نه تخمدان واسه بعضیا تخمدان هس رحم نیست اگه رحم هم باشه بهش میگن باقیمانده رحم یعنی در حد دو ۳ سانت که قابلیت باروری نداره  واسه بعضیا هردو سالم اما واژن مشکل داره اگه این باشه عمل داره خوب میشه اولین کار بگو واسه من سی تی اسکن رحم و ضمائم بنویس بفهمن چی به چیه 

دو بار هر دوبار دکتر داغون داشتم فکر کنم تو شهر ما کلا دکترا هیچی حالیشون نیست معروفند به همین دکترا ...

برو حتما 

تو سنو گفتن رحم کوچیک هست قدم ۱۵۵سینه و انا هیچی یعنی صاف صافمموهای زائد دارم لاغرم ولی شکم دارمخیلی ...

تخمدان هم داشتى ؟ 

خوب پس دكتر زنان نرو ديگه برو دكتر غدد 

چون مشكلت هورمونى هست و بايد سيكل ساخته بشه ،اصلا بلوغ نشدى 

محل زندگيت كجاست ؟ 

باید حتما دنبال درمان باشی اصلا دیر نیست حداقل پیش سه تا دکتر برو و مشکلت رو پیگیری کن

الان خیلی گیجم نمیدونم چیکار باید بکنم خیلی ناامیدم وقتی فراموشش کرده بودم حالم خیلی خوب بود

دو بار هر دوبار دکتر داغون داشتم فکر کنم تو شهر ما کلا دکترا هیچی حالیشون نیست معروفند به همین دکترا ...

برو حتما  خیلی  حرف بزرگیه تا الان باید هر طور بود میرفتی یه دکتر خوب