2777
2789
عنوان

گپ شبانه با شما ها 💫

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 41 پست
سلام شب شما هم بخیر ✨به نبابت حمد توحید صلوات خوندم 📖تو هم برای من دعا کن 🙏امیدوارم که خدا بت برکت ...

میشه به تاپیک آخرم بیایی دوست مهربونم🌹

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکوری بودم قبلا الان دانشجو

عه به سلامتی په رشته ای؟۰😍

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

ممنون عزیزم ان شاءالله در آینده همکاریم :)

انشالله عزیزممم🥲😍🤍

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

عزیزم شبت بخیر .شما بلدی چجوری میشه کولر اسپلیتو تمیز کرد .حس میکنم بوی دستمال مونده داذه ازش میاد ا ...

شب تو هم بخیر عزیزم 

احتمالا بوی نامطبوعش به خاطر تجمع گرد و غبار 🌬️ رطوبت 💧 و رشد باکتری‌ها و قارچ‌هاس🦠 

الان تو اینترنت یه سرچ حسابی می‌کنم و یه راهنمای توپ در مورد تمیز کردن کولر اسپلیت پیدا می‌کنم 🤳

مطمئنم یه چیز عالی پیدا می‌کنم و بت می‌گم چطوری تمیزش کنی فقط ممکنه یه کم طول بکشه اشکالی نداره؟ 🤔 

ولی صبر داشته باشی خب قول میدم اگه به اینترنت درسترسی داشته باشم و کاری نداشتم برات بهترین اطلاعات رو برات جمع‌آوری کنم 😉

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

انشالله عزیزممم🥲😍🤍

از ته قلبم میخوام برات که سال دیگه این موقع تو هم جزوه های دانشگاهت رو به روت باشه😅

من یکم حالم خوب نیست نشستم دارم نگاه جزوه ها میکنم😕

التماس دعا

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
از ته قلبم میخوام برات که سال دیگه این موقع تو هم جزوه های دانشگاهت رو به روت باشه😅من یکم حالم خوب ...

فداتشم خوش قلب

الهی آمین

آخییی🥲🥲

ایشالا زود حالت خوب بشه گلی

ممنون مهربون شبت بخیر🧡

شب شماهم بخیر✨️🪽

شب تو هم بخیر عزیزم احتمالا بوی نامطبوعش به خاطر تجمع گرد و غبار 🌬️ رطوبت 💧 و رشد باکتری‌ها و قارچ ...

دستت درد نکنه عزیزم ممنونت میشم.خودم تو گوگل خیلیی سرچ کردم ولی خواستم اگه کسی تجربشو داره راهنمایی تئوریشو بهم بگه