2777
2789
عنوان

فیلم پبرپسر

226 بازدید | 6 پست

کیا دیدن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

برای فیلم به این قشنگی هم باید از پزشکیان تشکر کنیم!

امثال شما چه پرو هستید طالبان کی حمله کردن از اون زمان افغان های غیر مجاز تشریف اوردن یعنی زمان روحانی نه زمان رییسی یکی از گروه خود پزشکیان .حالا برق میره باید فهش کی بدیم چرا زمان دولت قبل نمیرفت!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای فیلم به این قشنگی هم باید از پزشکیان تشکر کنیم!امثال شما چه پرو هستید طالبان کی حمله کردن از او ...

چه پیگیرید

امثال ما پررو هستن امثال شما چی هستن؟فک کردید چون تریبون دست شماست میتونید راحت توهین کنید؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

فیلم پیرپسر خوب نیست دیدنش

برای زیر ۲۰ سال که کاملا ممنوع هست چون روح و روان بچه و نوجوان رو به هم می‌ریزه چون پر از فحش و کتک کاری و عیاشی و مشروب خوری و فساد و تجاوز و قتل و بی اخلاقی هست...

بیش از سه ساعت هم طول میکشه

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

چه پیگیرید امثال ما پررو هستن امثال شما چی هستن؟فک کردید چون تریبون دست شماست میتونید راحت توهین کنی ...

پیام بالا توضیح دادم

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)