2777
2789
عنوان

خانمای باردار

88 بازدید | 5 پست

۲۹ هفته هستم الان وقتی دراز میکشم میخوام بلند بشم کشاله رانم به شدت سمت راست درد میکنه و زمانش  ک میرسه گلاب به روتون میخوام برم سرویس زیر شکم درد میکنه بعد ک میرم میام اوکی میشم در همون لحظه این موضوع طبیعیه؟ تا الان همه چیز نرمال بوده ازمایشام خداروشکر 

یه مورد ذیگ هم ک خواستم بپرسم نسبت به کسایی ک با من هفتشون یکیه خیلی ریز ترم شکمم کوچیکتره باد ندارم زمان ویزیت بعدیم ک از ماه پیش بود همین ماه ۲۵ هست گاهی میگم نکنه بچه از اونموقع رشدش کم شده باشه ممنون میشم تجربتونو بگین

عزیزم درد کشاله ران طبیعیه در مورد مورد مورد دوم اگه تکونش اولیه پس موردی نیست بعضی مامانا شکمشون خی ...

تکوناش طبیعیه اره هس حس میکنم تکوناشو گاهی میخوابه دوباره بیدار میشه تکون میخوره زمان بعدی سونوم ۲۵گفت بیا گفتم تا اونموقع تجربه بقیه رم بدونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکوناش طبیعیه اره هس حس میکنم تکوناشو گاهی میخوابه دوباره بیدار میشه تکون میخوره زمان بعدی سونوم ۲۵گ ...

خیلی خوبه عزیزم 

اره خیلی خوب کردی 

آدم خیلی استرس میگیره نگران نباش گلم