2777
2789
عنوان

شوهرم فکر میکنه من تنها زن تو دنیام

| مشاهده متن کامل بحث + 2336 بازدید | 69 پست
دقیقا شوهر من نسبت ب دخترمم همینه

اون روز مامانم داشت مانتومو میدوخت 

گیر داده بود براش کمر ندوز

بعد میگم خب مامان زشت میشه 

مامانم میگه اون دردش اینه که کمر بدوزم برات مانتو جمع میشه خوش اندام نشون میده 😂

هرچی فکر کردم دیدم منطقی تره با اخلاقی که ازش میشناسم😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که انقد شکاکه خودش بود داره

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
درست صحبت کنیداتفاقا مردی که هیییییچ اهمیتی نده همسرش چطور باشه بیماره و بی غیرتمردی که براش مهم باش ...

عزیزم باز میگم از سن کمت هست این طرز فکر 

الان شما که مجردین یا زمان مجردیتون  که شوهر مثلا باغیرت بالا سرتون نبود چه بیراهه ای میرفتین؟؟؟ سر کار میرفتین فساد میکردین؟؟ یا تنها میرفتین خرید یا هر جای دیگه کارای بی اخلاقی میکردین؟؟؟ نه ....چون یه خانواده زحمت کشیده شما رو تربیت کرده و عقل هم دارین ..نیاز نیست یه الدنگ بیاد بگه تنها نرو.... ارایش نکن...چی بپوش چی نپوش ...تربیت خانوادگیت چه اون باشه چه نباشه نمیزاره خطا کنین ...اون دوست نداره به اسم غیرت داره هم شعور خودتو زیر سوال میبره ..هم به  خانوادت و طرز تربیتشون توهین میکنه 

کسی هم که تربیت و شخصیت نداره اگر تو شیشه هم نگهش داری کار خودشو بالاخره میکنه 

پس الکی بیماریای روحی روانی و تروماهای بچگی مردا رو اسمشو غیرت نزار ...البته خودت  غیرت هم یه ویژگی منفی  هست