2777
2789
عنوان

فکرخودکشی ولم نمیکنه👩🏻‍🦯

9031 بازدید | 447 پست

دوست دارم برای همیشه ناپدید‌شم

چرا‌زندگی اینجوریه 

خسته شدم از خودم بسه دیگه نمیتونم ادامه بدم

هرباری ک فکرخودکشی میادو‌انجامش نمیدم احساس میکنم از پس اینم برنمیام

پوفف

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مشکل اصلیت چیه برون سراغش

برو مشاور

با یکی حرف بزن

دوس پیدا کن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

حالا خوب و بدش اینجایی

حیف نیست زندگی نکرده بری؟

به هرحال این فرصت رو داری که ازش استفاده کنی حیف نیست؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ناپدید ک نمیشی هرگز..بلکه عین یه ثانیه ی چش بهم زدن میافتی تو باتلاق و بدبختی و عذاب.....جایی ک ن سختیاش تموم میشه ن راه فرار و بازگشت داری...ن بخشیده  میشی...ن حتی مرگ هست ک تموم بشه.......ب خدا پناه ببر از شر شیطان خودکشی راه نجات و آرامش هیچ کش نیست فقط وسوسه ی شیطانه ک میخاد با گناهی کبیره و نابخشودنی بفرستت  اون دنیا و ابدیتو ب باد بده.

هزاران نفر هستن که تو زندگی اینجورین 

تو هم فکر خودکشی رو بزار کناررر

چون تو فقط نیستی که مشکل داری ( نمیگم مشکلاتت کمه ولی هیچ مشکلی به این اندازه نیست که باعث خودکشی یه فرد بشه ) 

سلام

زندگی برای هممون سخت شده خیلی سخت

ولی هر چی هم که سخت باشه راه حل نجات این نیست حتی بدم میاد اسمشو بیارم

کار آدماییه که به هیچ درکی از این زندگی نرسیدن و فقط میخوان راحتی رو داشته باشن کار بچه زرنگا نیست

چی میگی دختره خوب

بر فرض که اینکارو کردی اگع نمردی فلج میشی و بدبخت میشی

چرا انقد ناله میکنی و انرژی منفی دورته 

یکم به خودت بیا

زندگی برای همه سخته 

و اینکه اگه یه درصد اون دنیا راست باشه .میدونی چه عواقبی جلو راهته؟ 

واقعاً خودکشی راهش نیست

اگه عُرزه و جنم داری زندگی کن

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)