2777
2789

اگه دو سه سال با کسایی به واسطه درس و دانشگاه دوست باشیم و مثلاااا اکیپ اونم فقط در حد داخل دانشگاه باشیم ولی بفهمیم که اونا به شدت برامون حسودن و از کوچکترین پیشرفتمون مثلا حتی یک نمره بالاتر یا پیشرفت درسی حس حسادتشون برانگیخته میشه حتی اگه خودشون دارایی های بیشتری داشته باشن،

و از نظر تلاش خیلی از تو پایین تر باشن وباهاشون نمیتونی از موفقیتت از تلاشت از هدفت بگی گفتم حتی از کوچکترین پیشرفتت هم ناراحت میشن 

همییییشه هم ازت کمک برای درسو اینا میخوان و اگه رد کنی ناراحت میشن و تو هیییبچ‌کمکی نمیتونی ازشون بگیری چون اونا نیاز به کمک دارن 

دوستی با این افراد فایده داره ؟ 

برای قطع رابطه باید چیکار کرد ؟ 

حتی برای تنها نبودن توی فضای دانشگاه هم به درد نمیخورن ؟

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

کات کردن راحته

کم کم فاصله بگیر

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

الان واقعا جوابش مشخص نیست؟ چرا انقدر ساده ای اجازه میدی از عمرت و زمانت استفاده کنن بعد از اونور هم حسادت کنن . ادم صدسال تنها باشه شرف داره به این دوستای سطح پایین . یا برو باهم سطح خودت یا تنها باش . هرچی بی لول هست رو جمع کردی دور خودت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کات کردن راحتهکم کم فاصله بگیر

دوستی با اینا فایده نداره ؟ 

اصلا دوست خوب وجود داره ؟ 

چطوری فاصله بگیرم همینش برام سخته

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

دوستی با اینا فایده نداره ؟ اصلا دوست خوب وجود داره ؟ چطوری فاصله بگیرم همینش برام سخته

دوستی با آدم حسود  چ فایده ای داره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

الان واقعا جوابش مشخص نیست؟ چرا انقدر ساده ای اجازه میدی از عمرت و زمانت استفاده کنن بعد از اونور هم ...

من درونگرام اونام مثل من بودن برا همین باهم‌جور شدیم 

نمیدونستم اینطور حسود و بی خاصیتن ولی روز به روز که میگذره ازشون متتفر میشم 

ننیدونم‌چحوری فاصله بگیرم 

خیلی ازم انتظار دارن 

همش سوال درسی تماس پیام 

دوستی با آدم حسود چ فایده ای داره

به نظر من همه ی ادما همینطوری ان 

کیه که چشم پیشرفتتو داشته باشه 

😕😕😕

رفتین ؟ 

من درونگرام اونام مثل من بودن برا همین باهم‌جور شدیم نمیدونستم اینطور حسود و بی خاصیتن ولی روز به رو ...

انتطار چی دارن ؟ مگه خرجت رو میدن یا کلیه دادن بهت که انتظار دارن؟ نذار ازت استفاده کنن مثل انگل زمان و عمر و فکر باارزشت رو ازت بدزدن و خودشونو بکشن بالا . یا برو باهم سطح خودت یا تنها باش . با زیره خودت بگردی فقط ازت استفاده میشه این هزاربار به من و همه ثابت شده . کم کم بکش کنار خودت رو مشغول نشون بده الکی بگو باشگاهم فلانم یا بگو دارم عادت سازی میکنم گوشی دست نگیرم یا روزه سکوت گرفتم یا بگو دارم رو خودم کار میکنم یا الکی خودتو مشکل دار نشون بده بذار برن بیرون از زندگیت جا باز بشه واسه دوتا ادم حسابی .

انتطار چی دارن ؟ مگه خرجت رو میدن یا کلیه دادن بهت که انتظار دارن؟ نذار ازت استفاده کنن مثل انگل زما ...

من کلا دوست و رفیق ندارم‌همینام باهاشون همکلاسم و فقط دوستی تو دانشگاهه و بیرون دانشگاهم فقط اونا پیام‌و زنگ میزنن و وقتم رو میگیرن اما وقتی میبینم حسودن واقعا از کمک هام ناراحت میشم حتی یکیشون بهم گفت از تو گذشته تو وقتی درستو تموم‌ کردی کنار بکش مثلا به شوخی گفت ولی ناراحت شدم

کلا تنها باشم از این آدما بهتره 

یا مثلا همیشه میگن هیچی درس نخوندم حال ندارم چون تنبلن و بی خاصیت 

از من‌میپرسن درسو خوندی ؟ اگه بگم آره خدا میدونه چقدر زورشون میاد اگه ببینن سر امتحان دارم‌تند جواب میدم خدا میدونه چقدر زورشون‌میاد

اگه  آروم آروم هم فاصله بگیرم میفهمن و میپرسن چی شده خودتو میگیری کاش زودتر این دانشگاه تموم شه ریختشونو نبینم

صدرصد که ندارهسرد رفتار کن و تا حد ممکن ارتباطاتت رو کم کن من به شخصه ترجیح میدم تنها بمونم تا با آد ...

ارتباط از تو دانشگاه شکل میگیره 

اونجام‌باهاشون حرف نزنم‌؟ و برم واسه خودم تنها یا با بقبه بشینم‌بهتره نه ؟  

من کلا دوست و رفیق ندارم‌همینام باهاشون همکلاسم و فقط دوستی تو دانشگاهه و بیرون دانشگاهم فقط اونا پی ...

حالم بد شد . اصلا اسم اینارو دوست نذار . تو دوستی واسشون که بهشون کمک میکنی اما اونا انگلن واسه تو فقط دارن ازت میخورن . مگه چه شخصیت مهمی هستن که روت نمیشه باهاسون قطع رابطه کنی . چقدرم فضولن همش میخوان چکت کنن ببینن یه موقع پیشرفت نکنی . از همین فردا شروع کن یه روز نرو پیششون بگو کار دارم یا اومدن یمتت گوشیتو لگیر دیت بگو وای عمم زنگ زد برو اونطرف الکی دور شو . من تو تنهاییم الان داربم کلی خودم رو میسازم تازه خلاص شدم از انگل های دورم . خطمم عوض کردم فقژ خانوادم دارن . حوصله داریا دوروز زندم بیام یه مشت فضول جمع کنم دور خودم

ارتباط از تو دانشگاه شکل میگیره اونجام‌باهاشون حرف نزنم‌؟ و برم واسه خودم تنها یا با بقبه بشینم‌بهتر ...

بله همین کارو بکن

سعی کن رفیقای بهتر پیدا کنی تو فضای دانشگاه

تهشم نتونستی پیدا کنی اینکه تنها بمونی بهتره تا اینکه با آدمای سمی باشی