2777
2789

سلام رفقا من تاریخ ۲۰ اردیبهشت پریود شدم بعد از اتمام اقدام بودم پشت سر هم و این چند مدت خستگی داشتم سینه حساس شده بود و ... ولی این عوارض پریود هم هست نمیشه بگم حامله هستم 

تا الان امروز که ۲۱م بوده من ترشح قهوه ای داشتم لکه نیست خیلی هم سبک هست و نوار رو کثیف نمیکنه ولی میرم سرویس بهداشتی چند قطره میاد 

نمی‌دونید چی هست 

گرمی بخورم ؟ 

میترسم گرمی بخورم آیا امکان داره میگن لانه گزینی هست این همون باشه 

چند روز صبر کنم بهتره ؟ 

لطفا بگید 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشح رنگ کرمی تیره هست تقریبا درد و سوزش و اینا هم ندارم 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
صبر کن اگت قطع شد لانه گزینیه احتمالا اگه زیاد هم شد که پریوده

تا چند روز اینترنت زده بود ۲ـ۳ روز طول می‌کشه  

گیج گیج هستم 

اگه حامله بودی تو رو خدا تا هشت هفته سونوووو نرو من روانی شدم پنج هفته رفتم انقدرررررررر ترسوندنم که نگو 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
فردا رو هم صبر کن اگه قطع شد یعنی لکه لانه گزینیه

پس صبر کنم ممنونم 

دل درد حالت پریود داری؟

نه دل درد نداشتم تا الان 

نه دل درد نداشتم تا الان

احتمال داره پس لانه گزینی باشه اگه هم نبود اصلا نگران نباش یدون استرس ۱۲.۱۴ .۱۶.۱۸ پریود اقدام کن صدرصد میگیره برات 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
سلام احتمال بارداری وجود دارهگرمی نخوراستراحت کننزدیکی عمیق نداشته باشاگه بتونی از توالت فرن.ی استفا ...

ممنونم عزیزم من تازه عروسی کردم و اولین ماه اقدام بوده گیج هستم 

خدا خیرت بده تا ببینم چی میشه ان شاالله خیره

پریوده دیگه ولی کم کم میاد حرصت بده😂

شاید آره حالا درک میکنم اینایی که منتظر هستن آدم گیج میشه