2777
2789
عنوان

آیا اگزما و کهیر روی پوست دست درمان داره

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 26 پست
همونه

داروش در وضعیت خارش دار و اذیت کننده پماد کلوبتازول هست که خارشش رو بند بیاره و بعدش دایما مرطوب نگه داری. از مواد شوینده معطر و مایع ظرفشویی و اینا هم کلا دور باش. صابون یا مایع گلیسیرینه بزن. تو حمام هم شامپو بدن بچه یا کرمی. بد چیزیه خوب بشو نیست. تو افرادی ک سابقه آلرژی دارند یا تو خانواده مستعد هستن پیدا میشه

من چندتا دکتر عوض کردم خوب نشد که هیچ بدتر شد اخرش طب سنتی رفتم جواب گرفتم چند تا دارو داد ولی بتامت ...

اهان ممنونم گلم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنر کرده. همه کورتون میدن. مگه دکترای دیگه چی می داادن ک رفتی سنتی بهت کورتون داد

😂😂جواب نگرفته بودم از دکترا دیگه ولی طب سنتی با شربت سکنجبین از این داستانا و میگم که بتامتازون جواب بود برای پوست دست من 

هر پوستی فرق میکنه

سلام چی نوشته بودین،خواستم بخونم ک ترکید

نوشتم صد در صد

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اصلا فرق نداره اگزما فقط یه راه داره اونم کورتون و مراعات

کورتون ضرر ندارع؟

پمادش نه. روزی یک یا دو بار. محدود به ناحیه اگزما. چیزی نمیشه

ممنونم گلم

نوشتم صد در صد

احسن،اولا ک قرو قاطی نوشته بود،دوست دختر من دوست پسر من،من هیچ نفهمیدم کی ب کیه چی به چیه،ولی در کل من اینجوری فهمیدم این خانوم میخواد با پسرای غریبه گشتو گذار کنه کسیم ناراحت نشد ک من مخالف بودم

احسن،اولا ک قرو قاطی نوشته بود،دوست دختر من دوست پسر من،من هیچ نفهمیدم کی ب کیه چی به چیه،ولی در کل ...

منم همین یه تیکه شو فهمیدم