2777
2789

تا دلت بخواد

شبا زیر پتو میخوندم صبح مثل معتادا خمار با چشمای قرمز میرفتم مدرسه😂

بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا دلت بخوادشبا زیر پتو میخوندم صبح مثل معتادا خمار با چشمای قرمز میرفتم مدرسه😂

دقیقا😂🤣عاشق آرتان و آرشام بودم.معیار هام برای انتخاب همسر اونا هستن😂😂

من شدید اعتیاد داشتم

فک کن می‌خوندم یهو می‌دیدم شده چهار صبح 

اصلأ شدیددددد معتاد 

گریه میکنم برات یکی از بهترین رمانهای عاشقانه بود ک واقعاً گریه میکردمممم😂😂😂

و رمان الهه عشق هم ک واقعیت بود نویسنده نرگس دادخواه زندگی یه نفرو  نوشته بود بازم گریه میکردم براش 😂 

این فقد دو در هزارتا رمانیه ک خوندم 

بخدا یادم نمیاد چیا می‌خوندم 

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

من شدید اعتیاد داشتمفک کن می‌خوندم یهو می‌دیدم شده چهار صبح اصلأ شدیددددد معتاد گریه میکنم برات یکی ...

من هر چیزی معرفی میکردن میخوندم و خودمو جای دختر داستان تصور می‌کردم و ضربان قلبمم با حرکت پسره میرفت بالا.من دیگه خیلی تباه بودم😂🤣

من هر چیزی معرفی میکردن میخوندم و خودمو جای دختر داستان تصور می‌کردم و ضربان قلبمم با حرکت پسره میرف ...

من حسودی میکردم میگفتم پسره چرا برا من نیس😂😂😂 

جالبه همشون پسرای خوشگل و سیس پکی با چشمای آبی یا طوسی بودن چ هیچگاه اینگونه چشمانی ندیده بودن😂😂😂

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

من حسودی میکردم میگفتم پسره چرا برا من نیس😂😂😂 جالبه همشون پسرای خوشگل و سیس پکی با چشمای آبی یا ط ...

اره واقعا.خیلی پسرای همه چیز تموم بودن.حالا جدا از قیافه هاشون اخلاق بعضیاشون خیلی به دل می نشست🥲