2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم فرت و فرت بهم زنگ نزن

253 بازدید | 15 پست

والا يه ساعت نميشه از هم خداحافظي ميكنيم عين جوون هاي پيله ١٧-١٨ ساله هي زنگ ميزنه 

امروز ديگه بهش گفتم مزاحمم نشو

دوس دارم استراحت كنم نه اينكه دائم به تو سرويس بدم

نميذاري برم دستشويي يا غذا بخورم

هي بيخودي بهم زنگ ميزني

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل شوهر من دم به دقیقه زنگ میزنه چطوری؟؟؟ منم میگم مثل پلو تو دوری😂😂😂😂بذار زنگ بزنه

والا من يه بچه دارم

از صبح تا شب كه سركارم ميرسم خونه دلم ميخواد باهاش باشم

بچه م هم بي قرار ميشه هي گوشي دستم بگيرم

امروز بخاطر همين زنگ زدن بي جاش كه دخترم گوشي و شارژرم رو كني و نزديك بود خورد بشه برا اولين بار زدم تو صورت بچه م 

خيلي عذاب وجدان گرفتم

اگه همسرمم مزاحم نميشد اين اتفاق قطعا نمي افتاد

هعی خوشبحالت خوشی زده زیردلت

نه عزيزم خوش به حالت نداره

خوش به حال واسه وقتيه كه بيكاري دوس داري با كسي صحبت كني

نه اينكه از سر كار رسيدي شلوارت رو از پات نكندي بچه ت داره جيغ و هوار ميكنه كه ديده بشه

دستشوييت داره ميريزه اين وسط هي گوشيت زنگ بخوره

والا من يه بچه دارماز صبح تا شب كه سركارم ميرسم خونه دلم ميخواد باهاش باشمبچه م هم بي قرار ميشه هي گ ...

منم همینم با یک بچه و کلی کار ولی چه کنیم خوبه بین اینهمه دغدغه یکی مدام حالت را بپرسه و به یادت باشه به آرامش نیاز داری قبل اینکه بچه باشه ایشون بوده شوهر من همیشه میگه من بچه اولتم اولویتت باید من باشه بعد بچه انشاالله سری بعد بهتر مدیریت کن💗🌹

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم