2777
2789
عنوان

دعوا با همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 28 پست

یکی هم بیاد به همسایه پایینی ما بفهمونه ،الان وقت آهنگ گوش دادن نیست

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بر همسایه ی بی شعور لعنت .

ما تو روستا زندگی میکنیم .دو تا همسایه داریم حیوان شرف داره ب اینا .شبانه روز تو کوچه یا تو حیاطشونن دارن سر و صدا میکنن 

میخام یه چیزی بگم بهشون راستش میترسم چون بی ادبن چیزی برای از دست دادن ندارن میترسم از لج ما بدتر سر و صدا کنن 

اینا اگه حالیشون بود همچین کاری نمیکردن 

خب عزیزم شما هم صبوری هم اعصابت قویه. همسایه طبقه بالایی ما اینقدر سر و صدا دارن روزی چندبار بچم از ...

والا ما صدا جیغو دادشو وقتی توی سالنیم میشنویم شبا همه میرن توواتاق خواب دیه کسی صدا نمیشنوه

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

یکی هم بیاد به همسایه پایینی ما بفهمونه ،الان وقت آهنگ گوش دادن نیست

امضات 😢

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

با این تعاریف حق با شما ولی اشتباه شما دعوا با همسایه هست، با همسایه هم نباید دعوا کرد هم نباید رفیق شد.

اشتباه کردی، این که به هیچ‌صراطی مستقیم نبوده با دعوا بدتر میشه، چون رفته همسایه ی دیگه هم اورده.

با هرکسی نمیشه دعوا کرد.

بر همسایه ی بی شعور لعنت .ما تو روستا زندگی میکنیم .دو تا همسایه داریم حیوان شرف داره ب اینا .شبانه ...

چقدر بافهمید، افرین که چیزی نمیگید، کسی که چیزی برای از دست دادن نداره و آبرو سرش نمیشه را باید نادیده گرفت.

همسایه های ما هم عینا همینطورند، من اشتباه کردم اعتراض کردم و یکی از همسایه ها که واقعا چیزی جلودارش نیست پشیمونم کرد،و گستاختر شدند.

چقدر بافهمید، افرین که چیزی نمیگید، کسی که چیزی برای از دست دادن نداره و آبرو سرش نمیشه را باید نادی ...

ممنونم نظر لطفتونه 

همیشه میگم همسایه ی بد درد بی درمونه .مخصوصا برای ما که تو روستاییم .چون همه صاحبخونه هستن و احتمال جابجا شدنشون تقریبا صفره