میخام خودمو بکشم من بدبخت تو این ۵ سال زندگی عنم برام نگرفته بچم ک ب دنیا اومده برای جبران زحمات پدرش ک منو سونوگرافی و دکتر برده ک اونم وظیفه خود شوهرم بود ن وظیفه پدر شوهرم با پولای بچه من ک باید برای بچم ی تیکه طلا میخرید رفته ساعت خرید میخام خودمو بکشم بعد مو بعد زایمانم پام یکم ورم داشت گفتم ورم داره پام رفتم دکتر ۲۰۰ پول ویزیت دادم خودکشی داشد میکرد خدا بکشتشون بخدا تو وضعیت خوبی نیستم از ی طرف افسردگی بعد زایمان از ی طرف محبت و خیرات شوهرم با پول بچم برای خونوادش دارم میمیرم حالم ازش بهم میخوره بی پدر محبت اونارو میتونه جبران کن ولی منی ک الان ۲ سال میگم گوشی ندارم برام گوشی بخر نمیخرل دوتومن داده برای پدر پدرسگش ساعت خریده سگ تو زندگیم منم زنم منم دارم تو این زندگی از تفریحاتم از همه چی میگذرم شب بیداری میکنم سهم من تو این زندگی چیه خدا لعنتش کنه
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
خیلی سخته اولویت آخر شوهرت باشی. کاملا حق داری و حق با توئه
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را