2777
2789
عنوان

خواب دندونی که کنده بشه تعبیرش چیه

1231 بازدید | 12 پست

سلام شبتون بخیر

خواب دیدم دوتا از دندونام کنده شدن و افتادن کف دستم

تعبیرش رو اگه میدونید لطفا بگید ممنونم

دیگه از خواب هم میترسم💔😔

لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیر دقیق این خواب به جزئیات آن بستگی دارد. برای مثال، اگر در خواب دندان بدون درد و خونریزی کشیده شود، تعبیر آن مثبت‌تر خواهد بود و به معنای رهایی از مشکلات و نگرانی‌ها است. اما اگر در خواب دندان با درد و خونریزی کشیده شود، تعبیر آن منفی‌تر خواهد بود و به معنای ضرر و زیان مالی یا بیماری و کسالت است

نمیدونم چرا منم نگران این کاربر شدم ..انشاالله که خیره امیدوارم حالت خوب باشه دختر به خبر از خودت بد ...

انشاءالله ..آره واقعا کاش یه چیزی می‌گفت منم چند وقته خیلی به فکرشم هی کاربری شو چک میکنم🥹💔

سلام اسی حالت چطورهتسلیت میگم خدا بهت صبر بده خیلی ناراحت شدم از دیشب که تاپیکاتو خوندم از فکرت بیرو ...

منم دو ماهه به فکرشم🥹

عجیبه خیلی وقته تو سایت آنلاین نمیشه اصلا ..خیلی نگرانشم

امیدوارم حالش خوب باشه و بیاد یه خبر بده از خودش