2777
2789

سلام به دوستان عزیز نی نی سایت

طی دو تاپیک قبلی گفتمم که بیش از 85 درصد مشکلات ارتباطی و روابط همسران از اتاق خواب شروع میشه و چون نمی تونن مستقیم علت رو عنوان کنن، به بهانه های دیگه کشیده میشه.

ضمنا این موضوعات مربوط به همسران هستش یعنی چه آقایان متاهل و چه خانم های متاهل.

امشب در ادامه این عنوان می خوام تعدادی از باید ها و نباید های گفتگو در اتاق خواب رو بگم که میتونه باعث تفکر بشه.

چیزایی که باید گفته بشه:

دوست دوست دارم/دوست داشتم کنارم باشی.
این جمله یعنی امنیت. یعنی من با تو آرومم. نه فقط برای لذت، بلکه برای نزدیکی واقعی.

اگه چیزی اذیتت می‌کنه، بگو.
رابطه جنسی، جای گفت‌ و گو هم هست، نه سکوت بخاطر ترس قضاوت.

بودنت برای من جذابه، حتی وقتی خسته‌ای.
این جمله یعنی پذیرش. یعنی عشق فقط به شرط خاصی نیست.

بهم بگو چی دوست داری...
سؤال کوچیکیه، ولی می‌تونه کلی سوء‌تفاهم رو حل کنه.
خیلی وقت‌ها نه مرد می‌دونه چیکار کنه، نه زن می‌دونه چطور بگه…
این جمله راهو باز می‌کنه.

همین که هستی، برام کافیه.
این جمله یعنی نه برای ظاهرت، نه برای مهارتت، نه برای نقشت… فقط خودت.
این جمله خیلی وقت‌ها باعث می‌شه یخ‌هایی که بین زوج‌ها توی رختخواب هست آب بشه.

حالا جملاتی که نباید گفته بشه:

این که چیزی نبود!
تحقیر، حتی توی شوخی، توی این فضا سمی‌ترین کاره. مخصوصاً وقتی یکی از دو نفر تلاش کرده که بهتر باشه.

ببین فلان فیلم یا فلان شخص چیکار می‌کنه!
مقایسه در اتاق خواب یعنی کشتن اعتماد به نفس. هر آدمی یه دنیای خاص داره، و اتاق خواب جایی برای مقایسه نیست.

ولش کن، حال ندارم حرف بزنم.
گاهی خستگی طبیعیه، اما بارها و بارها سکوت کردن وقتی طرف مقابل حرف داره، یعنی رابطه داره می‌میره.

چقدر طولش می‌دی؟" یا "همیشه همین‌طوری می‌شی!
اینا یعنی مسخره کردن عملکرد یا بدن همسر.
و هیچ‌چیزی به اندازه این جمله‌ها نمی‌تونه نفرت و سپس فاصله بین  زن و شوهر بندازه.

من که چیزی حس نکردم.
این جمله فقط برای نابود کردن طرف مقابله. حتی اگه واقعاً چیزی حس نکردی، اول باید بدونی چرا... بعد، توی وقت مناسب و با احترام حرف بزنی.

رابطه عاشقانه، با جسم و بدن شروع نمی‌شه...
با کلام شروع می‌شه.

و توی رختخواب، همون کلمات ساده‌ اند که می‌تونن شهوت رو به عشق تبدیل کنن... یا برعکس، عشق رو به دل‌زدگی.

لزومی نیست در مورد این تاپیک چیزی بنویسی، لطفا فقط در خلوت خودت بهش فکر کن. اگه فکر می کنی این حرفا درسته، اجرا کن.

اما اگه احساس می کنی درست نیست، اهمیت نده و فرض کن این تاپیک مربوط به تو نبوده.

با احترام
حمیدرضا یافتیان
مربی رهایی از روابط سمی و بنیان‌گذار هیپنوتیزم ارتباطی

کلاس درس زندگی متاهل به درس هام اضافه شد چون اومدم کامل خوندم ولی من مجردم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

کلاس درس زندگی متاهل به درس هام اضافه شد چون اومدم کامل خوندم ولی من مجردم

ممنونم که وقت گذاشتید و خوندید و وقت گذاشتید و نظرتون رو اعلام کردید.

با اینکه به قول خودتون هنوز مجرید.
 امیدوارم وقتی وارد زندگی شدید، از همین آگاهی‌ها کمک بگیرید که رابطه‌ تون سالم و شیرین باشه. البته اگه احساس کردید مفیده.

بازم ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.