zibaaa888 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2141 عنوان توراخدااا بیاین کسی ازاین قرصع خوردع واجبه 73 بازدید | 10 پست سلام دوستان کسی تا الان از قرص اسپیرونلاکتون ۱۰۰ استفاده کرده و اگر استفاده کرده روش مصرفش رو لطفاً بگید چون من شنیدم بعضیا با قرص ال دی استفاده بشه خیلی بهتره لطفاً روش مصرفون رو بگید و لطفاً بگید ه آیا تاثیری داشته براتون روی جوشهاتون یا نه 1404/03/21 | 22:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1382diba عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 23 عزیزم این قرص رو برای تنبلی تخمدان و رفع موهای زايد دکتر براب من نوشته اما ۲۵هست
zibaaa888 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2141 عزیزم این قرص رو برای تنبلی تخمدان و رفع موهای زايد دکتر براب من نوشته اما ۲۵هست خب چه تاثیری داشت برات عریزم؟برامن۶۰تا نوشته قرص دیگه ای هم همراهش دادبهت؟
ahooooooooooooooo عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 655 سلام عزیزم بله من ۳ ماهه که مصرف میکنم هم برای تنبلی هم پایین آوردن هورمونهای مردانه برای کاهش موهای زائد هم خوبهروش مصرف صبحی یک عدد بعد از صبحانهبرای ریزش مو و رویش مجدد کاملا موثرهبهتره که همراه ال دی مصرف بشه
zibaaa888 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2141 سلام عزیزم بله من ۳ ماهه که مصرف میکنم هم برای تنبلی هم پایین آوردن هورمونهای مردانه برای کاهش موها ... عزیزم من قرص اسپیرو دارم ال دی هم دارم ولی نمیدونم باید چجوری باال دی بخورمشچون۶۰دونه استواینکه تو پریودی هم باید خورده بشه؟
zibaaa888 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2141 سلام عزیزم بله من ۳ ماهه که مصرف میکنم هم برای تنبلی هم پایین آوردن هورمونهای مردانه برای کاهش موها ... ال دی۲۱تاست واین۶۰تا توش موندم
ahooooooooooooooo عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 655 عزیزم من قرص اسپیرو دارم ال دی هم دارم ولی نمیدونم باید چجوری باال دی بخورمشچون۶۰دونه استواینکه تو پ ... از روز ۵ ام پریودی ال دی هارو بخور تا ۲۱ روز اسپیرونولاکتون رو هر روز بعد از صبحانه حتی تو ایام پریودی هم بخور
ahooooooooooooooo عضویت: 1404/03/20 تعداد پست: 655 ال دی۲۱تاست واین۶۰تا توش موندم میتونی ۲ بسته ال دی بخوری که تا دوماه تموم میشناون قرصا هم دوماه طول میکشه تا تموم بشنو اینکه لطفا بدون مراجعه به پزشک و اجازه پزشک خودسرانه دارو مصرف نکن عزیزم
1382diba عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 23 سلام عزیزم بله من ۳ ماهه که مصرف میکنم هم برای تنبلی هم پایین آوردن هورمونهای مردانه برای کاهش موها ... شما اسپیرونولاکتون چند مصرف میکنید ؟ ۲۵یا ۱۰۰
zibaaa888 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2141 میتونی ۲ بسته ال دی بخوری که تا دوماه تموم میشناون قرصا هم دوماه طول میکشه تا تموم بشنو اینکه لطفا ب ... عزیزم دکترپوست برام نوشته اسپرو۱۰۰با مای نوسایکلین۵۰ ولی من تونی نی سایت دیدم نوشته باال دی بخورین منج ال دی گرفتم ولی نمیدونستم چطوری بخورمپس من از روز۵پریودی ال دی بخورم همزمان باهاش اسپیرو ولی وقتی پریودشدم اسپیرومصرف کنم اون قطع دوباره روز۵پریودال دی وادامه درسته عزیزم؟
zibaaa888 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2141 میتونی ۲ بسته ال دی بخوری که تا دوماه تموم میشناون قرصا هم دوماه طول میکشه تا تموم بشنو اینکه لطفا ب ... عزیزم خودت باال دی خوردی؟