2777
2789

سلام دوستان کسی تا الان از قرص اسپیرونلاکتون ۱۰۰ استفاده کرده و اگر استفاده کرده روش مصرفش رو لطفاً بگید چون من شنیدم بعضیا با قرص ال دی استفاده  بشه خیلی بهتره لطفاً روش مصرفون رو بگید و لطفاً بگید ه آیا تاثیری داشته براتون روی جوش‌هاتون یا نه

عزیزم این قرص رو برای تنبلی تخمدان و رفع موهای زايد دکتر براب من نوشته اما ۲۵هست

خب چه تاثیری داشت برات عریزم؟

برامن۶۰تا نوشته 

قرص دیگه ای هم همراهش دادبهت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

بله من ۳ ماهه که مصرف میکنم هم برای تنبلی هم پایین آوردن هورمون‌های مردانه برای کاهش موهای زائد هم خوبه

روش مصرف صبحی یک عدد بعد از صبحانه

برای ریزش مو و رویش مجدد کاملا موثره

بهتره که همراه ال دی مصرف بشه

سلام عزیزم بله من ۳ ماهه که مصرف میکنم هم برای تنبلی هم پایین آوردن هورمون‌های مردانه برای کاهش موها ...

عزیزم من قرص اسپیرو دارم ال دی هم دارم 

ولی نمیدونم باید چجوری باال دی بخورمش

چون۶۰دونه است

واینکه تو پریودی هم باید خورده بشه؟

عزیزم من قرص اسپیرو دارم ال دی هم دارم ولی نمیدونم باید چجوری باال دی بخورمشچون۶۰دونه استواینکه تو پ ...

از روز ۵ ام پریودی ال دی هارو بخور تا ۲۱ روز 

اسپیرونولاکتون رو هر روز بعد از صبحانه حتی تو ایام پریودی هم بخور

ال دی۲۱تاست واین۶۰تا توش موندم

میتونی ۲ بسته ال دی بخوری که تا دوماه تموم میشن

اون قرصا هم دوماه طول میکشه تا تموم بشن

و اینکه لطفا بدون مراجعه به پزشک و اجازه پزشک خودسرانه دارو مصرف نکن عزیزم

میتونی ۲ بسته ال دی بخوری که تا دوماه تموم میشناون قرصا هم دوماه طول میکشه تا تموم بشنو اینکه لطفا ب ...

عزیزم دکترپوست برام نوشته اسپرو۱۰۰با مای نوسایکلین۵۰ ولی من تونی نی سایت دیدم نوشته باال دی بخورین منج ال دی گرفتم ولی نمیدونستم چطوری بخورم

پس من از روز۵پریودی ال دی بخورم همزمان باهاش اسپیرو ولی وقتی پریودشدم اسپیرومصرف کنم اون قطع دوباره روز۵پریودال دی وادامه درسته عزیزم؟