2777
2789

من خودم فعلا دارم میخونم برای لیسانس تا انشالله چندسال دیگه شرکت کنم برای کسانیکه اطلاعاتی ندارن و یا اطلاعاتشون کمه،خودم اینجا سرچ زدم و تاپیک هارو دیدم

بنظرم کاملترین تاپیک مربوط میشه به کاربر @dokmee

ایشون جز به جز از ازمون تا مصاحبه رو تو تاپیک هاشون گفتن

از اونجاییکه ممکنه پیدا نکنید من کپی میکنم و میفرستم اینجا همه استفاده کنید.

امیدوارم بدردتون بخوره و همگی قبول بشین

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

(سلام. من آزمون دبیری کاروفناوری قبول شدم و دفعه اولم بود که آزمون دادم و کاملا بی تجربه بودم .قصدم ازین تاپیک کمک به دوستانیه که مثل اون موقع خودم سر درگم هستن و خیلی میپرسن از کجا شروع کنیم و روند آزمون چجوریه؟
برای شرکت تو آزمون مدرک لیسانس به بالا باید داشته باشین و توی دفترچه گفته شرط سنی چجوریه و با توجه به رشتتون چه دبیری یا آموزگاری میتونین شرکت کنید.(هنرآموز یعنی دبیرهنرستان و دبیرهم شامل متوسطه اول و دوم میشه)
معمولا برای رشته های دبیری وهنرآموز ظرفیت ها خیلی کمه درحد یک نفر یا ۳_۴نفر! پس رقابت خیلی شدیده و حسابی باید درس بخونید.درضمن اکثر کسایی که شرکت میکنن بچه دارن و باوجود زندگی متاهلی خیلی درس میخونن و قبول میشن. من روزی که برای مصاحبه رفته بودم از بین رقیبام که(آزمون کتبی قبول شده بودن)دیدم حتی کسایی بودن که ۳ و۴ بچه داشتن! پس بدونید که رقبا چقدر سرسخت هستن.
ابتدای کار بگم که شما اول دفترچه آزمون استخدامی پارسال۱۴۰۲ دانلود کنید و مطالعه کنید تا بدونید چه رشته ای میتونید شرکت کنید و منابع آزمونش چیاست. البته احتمال داره منابع امسال کمی تغییر کنه.)ادامه👇👇👇

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

کلا آزمون در دومرحله کلی هست. اول آزمون کتبی و بعد درصورت قبولی دعوت به مصاحبه میشین. (حدود ۲ماه فاصله بین دو مرحله هست)نمره آزمون کتبی خیلی تاثیرگذاره و اگر نمره بالا باشه تا حدود زیادی برای مرحله مصاحبه خیالتون راحت میشه. مصاحبه هم خودش به ۵ بخش تقسیم میشه:۱)تدریس،۲) ایفای نقش، ۳)بحث گروهی، ۴)گزینش اعتقادی سیاسی،۵) بررسی مدارک و تست پزشکی
عضویت بسیج توی مرحله مصاحبه نمره داره حتما از الان عضو بسیج بشین چون حداقل ۶ماه عضویت فعال یا عادی شرطش هست. گواهی معتبر فعالیت های جهادی و خیریه ومدارک فنی حرفه ای، لوح تقدیر استانی و کشوری و... هم امتیاز داره. از اینترنت لیست مدارک امتیازآور دانلود کنید ببینید چیارا میتونید از الآن جور کنید.
درسته نمره هاش در حد۱_۲نمره هست ولی تاثیرگذاره، من امسال بعضیا را دیدم که با اختلاف کم حتی در حد ۲نمره و ۳ نمره قبول نهایی نشدن.

گواهی سابقه تدریس هم امتیاز داره حتی توی مراکز پیش دبستانی. من خودم سابقه نداشتم پس نگران نباشین
برای قسمت مصاحبه خداراشکر اینقدر مطلب و فیلم آموزشی توی کانالا و گروها و پکیج ها هست که اصلا جای نگرانی نداره. پس فعلا تمرکزتون بذارین روی آزمون کتبی.
برای مرحله مصاحبه ۳برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه میکنن.یعنی اگر توی دفترچه نوشته ۳نفر میخوان ،برای مصاحبه ۹نفر دعوت میشن و درنهایت ۳نفر که بالاترین نمره(کتبی+مصاحبه) را بگیرن قبول میشن. برای مصاحبه امسال حدود ۲میلیون و صد از دعوت شده ها گرفتن و اگر قبول نشین پولو پس نمیدن پس بازم میگم حسابی درس بخونید که بعد پولتون هم به باد نره😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@dokmee

با اجازه من کامنت هاتونو کپی میکنم اینجا چون چند نفر نتونستن پیدا کنن

اصلاحیه دفترچه آزمون استخدامی اومده بچها

اگه میخواید عکس بفرستم شاید رشتتون باشه

عکس فرستادم بچها تایید بشه میتونید ببینید

میشه بزاری عکسشو

گذاشتم عزیزم بزار تایید بشه

🎉شرایط احراز آموزگاری

داوطلبانی که دارای حداقل ۲ سال سابقه فعالیت آموزشی و تربیتی با حداقل ۱۰ ساعت فعالیت در هفته بر اساس قرارداد معتبر مورد تأیید وزارت آموزش و پرورش در یک یا چند قالب از مصادیق زیر باشند میتوانند فارغ از رشته های تحصیلی پیش بینی شده در شرایط احراز برای شغل آموزگار در آزمون شرکت نمایند.

اینم جزوش بود☝️☝️