خاتون۱۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 431 عنوان سوال در خصوص بارداری 116 بازدید | 14 پست چند وقتِ پیش اقدام کردم (۹-۱۰ خرداد) الان یه درد خفیفی قسمت رحم حس میکنم به صورت متوالی ..بیبی چک گذاشتم منفی شد ..چکار کنم ، یعنی داره لقاح صورت میگیره؟ 1404/03/21 | 21:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melika1991 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 3993 بیبی چک که به این زودی مثبت نمیشهصبر کن از زمان پریودت بگذره اگر عقب افتاد بیبی چک بگذار
خواب_ژرف عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2068 نمیشه قطعی الان نظر دادبذار چن وقت بگذره دوباره بیبی بزن سرتاپاخزانیم،امادمازشوقبهارانمیزنیم:)🌿 "عقایدساختگی،اسودگیساختگیوشکنندههمدرپیدارد" «زندگی در نهایت همهٔ مارا میکشد!»
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7559 عزیزم شرمنده ببخشیدا اما بعداز ریخته شدن اسپرم درون رحم مخصوصا اگر اسپرم عفونتی باشه (چ عفونتی باشه چ نباشه) درد خیلی ریز حس میشعب بیبیچک اعتمادنکن خانواده من واسشون همیشه کاذب درمیادفقط ازمایش خون۸تا ۱۰ روز بعداز عقب اوفتادن پریود میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
خاتون۱۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 431 عزیزم شرمنده ببخشیدا اما بعداز ریخته شدن اسپرم درون رحم مخصوصا اگر اسپرم عفونتی باشه (چ عفونتی باشه ... آخه الان چند روزه اینجوریم 🥲
خاتون۱۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 431 نمیشه قطعی الان نظر دادبذار چن وقت بگذره دوباره بیبی بزن باید چند روز از اولین روز اقدام بگذره ؟
خاتون۱۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 431 بیبی چک که به این زودی مثبت نمیشهصبر کن از زمان پریودت بگذره اگر عقب افتاد بیبی چک بگذار باشه
خواب_ژرف عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2068 باید چند روز از اولین روز اقدام بگذره ؟ حداقل 15 روز سرتاپاخزانیم،امادمازشوقبهارانمیزنیم:)🌿 "عقایدساختگی،اسودگیساختگیوشکنندههمدرپیدارد" «زندگی در نهایت همهٔ مارا میکشد!»
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7559 آخه الان چند روزه اینجوریم 🥲 انشاءالله نینی باشه😍❤اما اصلا نا امید نباش حداقل باید ۶ ماه اقدام باشینگران نباش 💕 نا امید هم نباشچند روز دبگ باید پریود بشی؟ برنامه ایمپو وصل کن بهت میگه چ روزایی رابط داشته باشی ک بچه دار بشی❤ میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
faz20 عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1220 عزیزم شرمنده ببخشیدا اما بعداز ریخته شدن اسپرم درون رحم مخصوصا اگر اسپرم عفونتی باشه (چ عفونتی باشه ... من روز ۴ رفتم منفی بود ولی بیبی چک مثبت حامله هستم یانه؟ دوستت دارم
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7559 من روز ۴ رفتم منفی بود ولی بیبی چک مثبت حامله هستم یانه؟ ازمایش خون بده بیبیچک ببشتروقتا چرت و پرته جوابشبرو ازمایش بده چندساعت بعدش قشنگ بهت میگنقبل از ازمایش بگو چندبار رابط داشتی مثلا چندماهه ازدواج کردی چقد پریودت عقب اوفتاده و… میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
خاتون۱۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 431 انشاءالله نینی باشه😍❤اما اصلا نا امید نباش حداقل باید ۶ ماه اقدام باشینگران نباش 💕 نا امید هم نب ... معمولا تا منظمه پریودیم ..ماه قبل ۳۰ شدم و چون بینش دو بار رفتم حمام روز ۷ پاک شدم .این ماه باید بعد ۳۰ آزمایش بدم اگه پریود نشدم ؟
خاتون۱۳۵ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/05 تعداد پست: 431 انشاءالله نینی باشه😍❤اما اصلا نا امید نباش حداقل باید ۶ ماه اقدام باشینگران نباش 💕 نا امید هم نب ... چحوری بعضی ها ناخواسته و تو دفعه اول بارداری میشن:|
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7559 معمولا تا منظمه پریودیم ..ماه قبل ۳۰ شدم و چون بینش دو بار رفتم حمام روز ۷ پاک شدم .این ماه باید بعد ... باید هفتم یا دهم تیر آزمایش بدی عزیزم میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭
nazaniin066 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 7559 چحوری بعضی ها ناخواسته و تو دفعه اول بارداری میشن:| منم همیشه واسم سواله😂رحمآمادهای دارن😂 میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭