2777
2789
عنوان

سوال در خصوص بارداری

116 بازدید | 14 پست

چند وقتِ پیش اقدام کردم (۹-۱۰ خرداد) 

الان یه درد خفیفی قسمت رحم حس میکنم به صورت متوالی ..

بیبی چک گذاشتم منفی شد ..

چکار کنم ، یعنی داره لقاح صورت میگیره؟

نمیشه قطعی الان نظر داد

بذار چن وقت بگذره دوباره بیبی بزن

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شرمنده ببخشیدا اما بعداز ریخته شدن اسپرم درون رحم مخصوصا اگر اسپرم عفونتی باشه (چ عفونتی باشه چ نباشه) درد خیلی ریز حس میشع

ب بی‌بی‌چک اعتمادنکن خانواده من واسشون همیشه کاذب درمیاد

فقط ازمایش خون۸تا ۱۰ روز بعداز عقب اوفتادن پریود

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

باید چند روز از اولین روز اقدام بگذره ؟

حداقل 15 روز

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

آخه الان چند روزه اینجوریم 🥲

ان‌شاءالله نی‌نی باشه😍❤

اما اصلا نا امید نباش حداقل باید ۶ ماه اقدام باشی

نگران نباش 💕 نا امید هم نباش

چند روز دبگ باید پریود بشی؟ برنامه ایمپو وصل کن بهت میگه چ روزایی رابط داشته باشی ک بچه دار بشی❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

عزیزم شرمنده ببخشیدا اما بعداز ریخته شدن اسپرم درون رحم مخصوصا اگر اسپرم عفونتی باشه (چ عفونتی باشه ...

من روز ۴ رفتم منفی بود  ولی بیبی چک مثبت حامله هستم یانه؟

دوستت دارم

من روز ۴ رفتم منفی بود ولی بیبی چک مثبت حامله هستم یانه؟

ازمایش خون بده بی‌بی‌چک ببشتروقتا چرت و پرته جوابش

برو ازمایش بده چندساعت بعدش قشنگ بهت میگن

قبل از ازمایش بگو چندبار رابط داشتی مثلا چندماهه ازدواج کردی چقد پریودت عقب اوفتاده و…

ان‌شاءالله نی‌نی باشه😍❤اما اصلا نا امید نباش حداقل باید ۶ ماه اقدام باشینگران نباش 💕 نا امید هم نب ...

معمولا تا منظمه پریودیم ..

ماه قبل ۳۰ شدم و چون بینش دو بار رفتم حمام روز ۷ پاک شدم .

این ماه باید بعد ۳۰ آزمایش بدم اگه پریود نشدم ؟ 

معمولا تا منظمه پریودیم ..ماه قبل ۳۰ شدم و چون بینش دو بار رفتم حمام روز ۷ پاک شدم .این ماه باید بعد ...

باید هفتم یا دهم تیر آزمایش بدی عزیزم

چحوری بعضی ها ناخواسته و تو دفعه اول بارداری میشن:|

منم همیشه واسم سواله😂رحم‌آماده‌ای دارن😂