2777
2789

سلام خواهشا بگید چ مدت طول کشید تا خوب شد .

پسرم از سه سالگی دچار لکنت شد براثر ترس .

الان ۸ ماهه گذشته با شدت شروع شد حدود ۴ ماه از همون اولم گفتار درمانی بردم .

دیگه بعداز عید لکنتش خیلی کم شد یا اگرم لکنت داشت براحتی ازش رد میشد و ادامه حرفشو میداد ولی الان یک هفته لکنت خیلی شدید شده و حرکت ثانویه هم داره .

خواهش میکنم تجربه دارید بگید

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم تازه پنج سالگی شروع شده کدوم دکتر ببرم من تا حالا ازم دور نشده بود گذاشتم کلاس اینطوری شد

اضطراب جدايي داره

حتما ببر روانشناس بخاطر اضطراب و همزمان ببر گفتار درماني 

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

درمانش قطع كردي؟يا ادامه ميدي؟

نه از همون روز اول گفتار درمانی بردم ولی چندماه بعدش قطع کردم حدود سه ماه بازم شروع کردم .

اون سه ماه رو گول اون دکتر قلابی (بیگدلی شبیه ساز ذهن خوردم که خدا لعنتش کنه)

نه از همون روز اول گفتار درمانی بردم ولی چندماه بعدش قطع کردم حدود سه ماه بازم شروع کردم .اون سه ماه ...

نبايد قطع ميكردي

الانم كامل ادامه بده تا روزي ك گفتار درمانگر بگه نيا هم تو برو

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

بچه منم تازه پنج سالگی شروع شده کدوم دکتر ببرم من تا حالا ازم دور نشده بود گذاشتم کلاس اینطوری شد

ببر گفتار درمان 

من آنقدر خوب شده بود خواستم بزارمش مهد که یهو اینجور شد مادرش بمیره براش

نبايد قطع ميكرديالانم كامل ادامه بده تا روزي ك گفتار درمانگر بگه نيا هم تو برو

میرم حتما 

ولی میخوام ببینم چرا یهو اینطور شد ..گفتار درمانش گفت بخاطر جهش رشدی تو این سن گاهی اینطور میشن ولی من مادرم و دلم آشوبه

یه فامیلا ۲تا بچه ۴و ۵سالشو برد تو گاوداری بست جلو سگ گله

بخاطر شب ادراری

خدا لعنتش کنه

الان پسرش ۱۶سالشه هنوز لکنت داره

خیلی هم ضعیفه هنوز ریش در نیاورده مثل بچه ۱۰سالس

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

ببین سن ۳ تا ۶ بچه ها دچار لکنت میشن ولی بیشتر از چندماه باید دکتر ببری اضطراب خیلی تاثیر داره

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

ببر گفتار درمان من آنقدر خوب شده بود خواستم بزارمش مهد که یهو اینجور شد مادرش بمیره براش

عزیزم لکنتش چجوری هست منظورم اینه که تکرار لغات داره یا مکث در گفتن لغات داره

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

پسرمن که با گفتاردرمانی هم هیییییچ تغییری نکرد.یه مدت یه داروی گیاهی از عطاری گرفتیم باید میکشیدم روی زبونش... تا مصرف میکرد خوب بود وقتی تموم شد دوباره لکنتش برگشت

پارسا پسرمامان😍