2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من شنیدم حتی باعث جدایی زن و مرد شده و طلاق گرفتن🥲

اره منم دیدم .ی دوستام گفت ازروز اول ازدواج دعواهای شدید داشتیم تاروز اثاث کشی دیدم دعا پشت اینه ام بود وروز جهاز بینی گذاشته بودن میگفت ب فامیلای شوهرم گفتم جهازبینی دیگه رسم نیس اما زن داییش اصرار کرد ومیگفت شکم به همونه .دعاراانداخت دور واروم شدن

سال ها پیش توی روستای ما یه مرد خوشتیپ و جذاب بود که همه دخترا عاشقش بودن یه روز یه زن از این پسر خیلی خوشش میاد و میگه باید بیای دختر منو بگیری دخترشم چاق و زشته بود مرده لج کرده بود که نمیگیرم دختر تورو زنه هم جادرگر بوده نمی‌دونم چجوری جادو و حمل می‌کنه پسرا بعد مدتی دیوانه میشه و دچار عقب ماندگی ذهنی میشه 

الان اون مرده نزدیکه چهل سالشه و هیچ زنی هم نگرفته 🥲💔