2777
2789
عنوان

باردارم و اصلا اعصاب ندارم

99 بازدید | 9 پست

چیکار کنم چی بخورم حالم خوب بشه حوصله پسرمو ندارم انرژی ندارم تپش قلب میگیرم اینقدر عصبی میشم 

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

الهی، میفهممت... 

طبیعیه باید تحمل کنی، البته میتونی از پزشکت بپرسی

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
الهی، میفهممت... طبیعیه باید تحمل کنی، البته میتونی از پزشکت بپرسی

پزشکم اصلا هیچی براش مهم نیس هرچی صلوات می‌فرستم خوب نمیشم 

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزززیزم طبیعیه ، کاش یه تایم بیشتری همسرت برا پسرت وقت میذاشت تا تو استراحت کنی خدایی سخته زن باردار ...

بخدا پسرم هیچ کاری نمیکنه کافیه ی کلمه حرف بزنه داد میزنم سرش نمی‌دونم چرا بد دهن شدم دریده شدم دیوونه شدم 

میتونی بذره بهار نارنج دم بزاری بخوری آرام بخشه

خطری نداره ؟

بخدا پسرم هیچ کاری نمیکنه کافیه ی کلمه حرف بزنه داد میزنم سرش نمی‌دونم چرا بد دهن شدم دریده شدم دیوو ...

عزززیزم بذره دمنوشی یچیزی که منع نداشته باشه بخور ، ما مادرا وقتی بچه رو دعوا کنی عذاب وجدان بعدش بیشتره برامون 

پسرت چند سالشه؟؟؟

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

عزززیزم بذره دمنوشی یچیزی که منع نداشته باشه بخور ، ما مادرا وقتی بچه رو دعوا کنی عذاب وجدان بعدش بی ...

۶ سالشه😭