2777
2789

سومین باره که قهر اومدم خونه مامانم چهار ساله ازدواج کردم  الان بیست روزه که اومدم شوهرم رو از همجا بلاک کردم چون به هیچ عنوان نمی‌خوام باهاش نه حرف بزنم نه ریختش رو ببینم آدمیه که نه خودش و نه منو بچش براش هیچ اهمیتی نداریم اولویت خانوادشه هزار بارم خودش اینو گفته یه بچه پنج ماهه دارم و تصمیم گرفتم دیگه بر نگردم بچه طلاق خیلی بهتر از اینه که تو دعوا بزرگ بشه و جلو چشمش پدرش مادرشو کتک بزنه من به هیچ عنوان دیگه پیش این مرد بر نمی‌گردم چون به شدت از چشمم افتاده کیا با شرایط من طلاق گرفتن و تا چه مدت بچشون پیششون بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا هفت یا نه سالگی اگه اشتباه نکنم حضانت با مادره بعد ازون هم دادگاه از بچه میپرسه میخای با کی زندگی کنی و بچه حق انتخاب داره. . سر کتک کاری بنظرم قبلش با مشاوره مطمئن حرف بزن. چون خطرناکه  

عزیزم... چه قدر سخت بوده برات. بچه دختره یا پسره؟

خیلی سخته بخدا تو این چهار سال پیر شدم از دستش اونقدر حرصم داد که داشتم دق میکردم بعد از زایمان بدتر شد دیگه نتونستم تحمل کنم خیلی سخته زن تنها باشه و مرد پشت خوانوادش باشه و زنشو تنها بزاره

تا هفت یا نه سالگی اگه اشتباه نکنم حضانت با مادره بعد ازون هم دادگاه از بچه میپرسه میخای با کی زندگی ...

خیلی عصبیه اون شب ساعت 12شب منو کتک زد و منو آورد شهری که خونه مامانم هست فقط بخاطر اینکه بهش گفتم چرا مارو تنها می‌زاری چرا یه شب خونه خودت نمیمونی 

من با شرایط بدتر از این طلاق گرفتمبا دوتا بچه طلاق گرفتمحضانت بچه تا7سالگی با شماست مگر اینکه پدرش ی ...

خیلی متاسفم ان شالله از این به بعد زندگی روی خوش رو بهتون نشون بده الان بچهات با خودتن یا پیش باباشون

خیلی عصبیه اون شب ساعت 12شب منو کتک زد و منو آورد شهری که خونه مامانم هست فقط بخاطر اینکه بهش گفتم چ ...

اهل مشاوره رفتن هست؟ چون یکی از بدترین رفتار ها توحش و کتک زدنه. من خودم مرد هستم و واقعا مردی که   عرضه تحمل سختی ها رو نداره و سر خانم یا بچه هاش تلافی میکنه رو درک نمیکنم . حتما مشاور برو و اینا رو بگو. بنظرم موندنت اونو تشویق به توحش بیشتر میکنه

اهل مشاوره رفتن هست؟ چون یکی از بدترین رفتار ها توحش و کتک زدنه. من خودم مرد هستم و واقعا مردی که ...

نه متاسفانه اهل مشاوره نیست خیلی بی منطقه به هیچ عنوان قصد موندن باهاشو ندارم میدونید چیه بخاطر خانوادش مارو از خونش اون موقع شب انداخت بیرون ولی خانوادش راضی نشدن براش پادرمیانی کنن تا به اینجا نرسه کاش یه خورده فکر میکرد که داره چیکار می‌کنه هرچند دیگه برای من مهم نیست