2777
2789
عنوان

همه دنبال زندگی ارمانی هستن

110 بازدید | 16 پست

توی غیر ارمانی ترین کشور دنیا،  

واقعا عجیبه،پسر خالم داخل اپارتمان مادریش،

یه واحد نصیبش شد، 

متراژ خونه خیلی بالاست،خیلی لوکس و مجهز هست،

از سالن ورزش داخل خود مجتمع تا ۲ تا اسانسور

و جا پارکینگ های داخلی و دید بی نظیرش

حالا نامزده قبول نمیکنه، میگه زندگی نزدیک خونه فامیل سخته، بفروش واحد رو ،بریم اجاره نشینی،

واقعا چی تو فکر بعضیا هست که توی شرایط به این سختی، هنوز گیر افکار به این چرندی هستن،

حالا خوبه گدا خانم ، جز تن لشش،

هیچی نداره، 

جیب خالی و پز عالی 

همون اپارتمان هم از سر این پسر خاله احمقم زیاده،

با این انتخاب ها عتیقش،

واقعا انقدر سخته زندگی نزدیک یه پیرزن و پیرمرد ؟

حالا خوب بود همینم بهش نمیرسید،

میرفتن با حقوق کارمندی تو خونه ،مستجر میشدن

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

بستگی به اخلاق و فرهنگ خانواده داره

نی نی سایت پر از تجربه خانمایی هستش که بخاطر نزدیک بودن خونشون به خانواده شوهر دچار مشکلات متعدد شدن

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه مشکلی بود خود پسرخالت یجوری حلش میکرد 

حتما دختره رو میخواد نظرشم براش محترمه

شماهم زیاد خودتو اذیت نکن 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

واقعا بعضیا دیگه مغز ندارن راحتن به خدا تو دیدی خدا بهت بگه روله اون وقت قدر ندونی این جور ادما ذهن فقیری دارن 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خیلی عصبی هستیا😂ولی واقعا بعضیا برام جالبن تو دنیای فانتزی زندگی میکننحالا جدی پسره کارمنده؟

اره،

احمق کارمند بانک ملیه،

تو قسمت ارز ...

هوففففف،چقدر احمقه این پسر،

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

خب گلم شاید اون ب مادیات فکر نمیکنه و ارامش و زندگی مستقل براش مهمتره خودمن یه خونه داریم که توش هستیم الان اما میخوام بدمش اجاره و خودم برم اجاره نشینی هرکی میبینم میگه دیوونه ای میخوای خونتو بدی دست مستاجر یا ناشکری و فلان ولی جامن نیستن ک بفهمن تواین خونه کلافه شدم و ب ستوه اومدم از دست فضولی همسایه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اره،احمق کارمند بانک ملیه،تو قسمت ارز ...هوففففف،چقدر احمقه این پسر،

واقعا با حقوق کارمندی نمیشه مستاجرم شد 

فقط یه راه داره اون واحد بدن مستاجر پولش بگیرن خودشون برن جای دیگه اجاره کنن 

اتفاقا نظر من کاملن مخالف نظر شماس برا همون پدر و مادر پسر هم بهتره دوری و دوستی وقتی تو ی آپارتمان باشن احترام ها کمتر میشه من نمیدونم چه اصراریه کنار خونواده باشن آیا اینا مستقل نیستن؟ اگه کمک کردن بهشون که دستشون درد نکنه عالیه ولی دیگه حقوق اولیه انسان هارو زیر سوال نبر شمد

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)

من و نامزدم کارمندیم و قراره با مادرشوهرم دو سال زندگی کنم تا با همسرم پول جمع کنیم خونه بخریم.

بعضی پسرها انتخابشون دخترهای ایده آل گراست هستش نمیشه بهشون ایراد گرفت برمیگرده به سبک انتخابشون مثل این میمونه کسی سوشی دوست داره نمیشه بگیم کسی سوشی دوست داره اشتباه میکنه

اتفاقا نظر من کاملن مخالف نظر شماس برا همون پدر و مادر پسر هم بهتره دوری و دوستی وقتی تو ی آپارتمان ...

مستقل که هستن،

ولی خب،

دلیلی برا دور شدن نیست،

پول الکی دادن برا دوری بی دلیل،

تهش هیچی نیست