هاندان مدیر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1844 عنوان خانوم های تنبل و کدبانوهای گرامی😂😂😂 امشب برنامتون برا شام چیه | مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 61 پست البته بگم من خودم تنبلم ولی امروز زرنگ شدم ناهار برنج و گوشت چرخ کرده درست کردم واسه شامم قورمه سبزی داره روی گاز قل قل میزنه با صداش حس ارامش بهم میده لعنتی😂😂😂😍😍😍😍😍😍 پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم 1396/12/01 | 17:13 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوش__مروارید عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 6930 اوه اوه خونه مادرشوهر؟ چه خبرهچند کیلو اضافه کردی ماشاالله دو نوع غذای گوشتی برنجی و سنگینیا علیاستراحت کن دختر ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞 روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
گوش__مروارید عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 6930 😂😂😂 لاغر نیستم ها خب چاقم نیستم از اول هیکلم همینهجوری حتی الان 6 ماه باردارم فقط شیکم بزرگ شده ت ... یعنی اصلا وزن اضافه نکردی تا ۲۲هفته دکتر دعوات نکنه ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞 روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
هاندان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1844 یعنی اصلا وزن اضافه نکردی تا ۲۲هفته دکتر دعوات نکنه چرا اضافه کردم ولی چاق نشدم ..اضافه وزن هم ندارم پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم
گوش__مروارید عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 6930 چرا اضافه کردم ولی چاق نشدم ..اضافه وزن هم ندارم من تا الان ۸_۹کیلو اضافه شدم دعوام کرد گفت زیادهاخه من استراحتم ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞 روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
صدف2 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1484 من ناهار کله پاچه درست کردم شام هم میخوام گوجه سرخ کنم با سبزی خوردنی بخوریم
71کدبانو عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 2435 درحال حاضر دارم ته بندی میکنم برنج وکباب ظهر رو میخورم الان بخورم و برم شب مهمون خونه مادرشوهریم.گشنه نمیرم هیچ جا چون روده هام صدامیدن خخخخ
هاندان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1844 درحال حاضر دارم ته بندی میکنم برنج وکباب ظهر رو میخورم الان بخورم و برم شب مهمون خونه مادرشوهر ... 😂😂😂 پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم
هاندان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1844 من تا الان ۸_۹کیلو اضافه شدم دعوام کرد گفت زیاده اخه من استراحتم وااااای نه من 4 کیلو اضاف کردم هنوزم همونم تغییر نکرد ..پیاده روی هم میکنم...انشالا بلا دوره کوچولوت روهم بسلامتی بغل کنی پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم
ghazal2466 عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 166 من خودم شدید هوس شیر برنج کرده بودم درست کردم،حالا نمیدونم که به عنوان شام میشه خورد یانه برای شوهرم هم ماکارونی هست،گرم میکنم من مطمئنم که حتی فکر خورشید نیز گرما بخش است
هاندان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1844 من خودم شدید هوس شیر برنج کرده بودم درست کردم،حالا نمیدونم که به عنوان شام میشه خورد یانه & ... نوش جونتون عزیزم.خیلیا ب عنوان شام میخورن اگ گشنت شد ی چیز دیگه هم بزن بالا پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم
فاطمه233 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 10447 😂😂😂چرا خوردی عزیزم...ک گوشتوتو همراه پیاز سرخ میکنی ادویه میزنی لوبیا سبزو قارچ و نخود فرنگی میکن ... لوبیا سبز و چرا ولی قارچ و نخود فرنگی و نخوردم تا حالا حتما درست میکنم😊😋 هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کنندهای نیفتاده تعجب نکنید صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
دختراسمانی عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 471 من هم با خانواده شوهر صحرا بودیم ماهی کباب کردیم با نون ظهر گفتم برا شام برنج بپزم ولی هنوز دو دلم که چی بپزم.
هاندان مدیر استارتر عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1844 من هم با خانواده شوهر صحرا بودیم ماهی کباب کردیم با نون ظهر گفتم برا شام برنج بپزم ولی هنوز دو دلم ک ... برنج خورشت بادمجون درست کن پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم
zemestoooon عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 378 وای به به کرمانشاهی هستی؟ اره خانمی انگشتت فقط جای یک حلقه دارد دلت را دربه در میکنی برای چه؟؟