2777
2789

خانمها خواهرم عروس آورده  و جهیزیه اش را چیده و داماد هم وسایلش و برده.

حالا خواهرم رفته خونشون به من زنگ زد که اصلا لباسهای پسرشو توی اتاق خواب و‌کمدها نچیده و یه کمد شکلب توی راهروی خونه لباسهای داماد رو چیدن.

از اون عجیب تر یه تخت یه نفره هم آورده گذاشته اسمشو اتاق مهمان.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبش کجاست عزیزم؟خواستن کمدا جدا باشه که مرتب تر باشه 

اتاق مهمانم که اسمش روشه برامهمانه 🙃نگران چرا؟

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بعد پسرش آمده خونه رفته از راهرو شلوار برداشته و کمدهای اتاق خواب همه واسه خانمه بوده.به نظرتون عجیب ...

اره دیگ تو راهرو کسی لباس نمیزاره

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

بعد پسرش آمده خونه رفته از راهرو شلوار برداشته و کمدهای اتاق خواب همه واسه خانمه بوده.به نظرتون عجیب ...

نه احتمالا جا نشده لباسای هر دو . به توافق رسیدن برا یکیشون تو راهرو باشه

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️