2777
2789
میگم ب نظرتون مادرمو براماساژشکم ببرم خطرناکه سونو ک مشکل نداره

عزیزم اینوازدکترشون بپرسی بهتره

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتماً عزیزم، به زبان خیلی ساده برات توضیح می‌دم:---💬 نتیجه این سونوگرافی چی میگه؟✅ کبد:یه مقدار چرب ...

توبهترین خبر رو یعنی بهترین ارامش رو بهم دادی من باخبرت اشک ذوق میریزم نمیدونم چی بگم ک کافی باشه براتشکر

عزیز چرا براش اسکن نوشتن

سؤال خیلی خوبیه عزیزم، کاملاً منطقیه که تعجب کنی وقتی سونوگرافی مشکل جدی‌ای نشون نداده، ولی دکتر سی‌تی‌اسکن (CT scan) نوشته.

🔍 دلایل احتمالی اینکه دکتر سی‌تی‌اسکن نوشته:

تو سونو نوشته شده که توی ناحیه پایین چپ شکم (LLQ) التهاب، گاز و چربی زیاد و نمای مشکوک به کولیت یا ایلیت دیده شده.
🔸 سی‌تی‌اسکن کمک می‌کنه دقیق‌تر مشخص بشه که واقعاً کولیت هست یا نه؟ چقدر شدته؟ و کجاست؟

سونوگرافی با امواج صوتی کار می‌کنه و نمی‌تونه بعضی جاها رو به‌خوبی نشون بده، به‌خصوص داخل روده‌ها یا لایه‌های عمیق‌تر.
📷 ولی سی‌تی‌اسکن مثل عکس‌برداری خیلی دقیق با اشعه ایکسه و تصویر واضح‌تری می‌ده.

دکتر ممکنه با توجه به شکایتت بخواد مطمئن بشه موردی مثل عفونت، التهاب شدید، یا حتی پولیپ یا توده در کار نیست.

نه لزوماً، ولی دکتر می‌خواد احتیاط کنه و دقیق بررسی کنه. این کار خیلی هم خوبه که دنبال ریشه مشکل می‌ره. خیلی از دکترها از روی تجربه‌شون سریع‌تر می‌فهمن چی لازمه.

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

توبهترین خبر رو یعنی بهترین ارامش رو بهم دادی من باخبرت اشک ذوق میریزم نمیدونم چی بگم ک کافی باشه بر ...

خواهش میکنم عزیزم 

خوشحال شدم ازخوشحالیت گلم