2777
2789

تجربی ام

تراز فرهنگیان ۱۰۴۰۰ و تراز کل نزدیک به ۸۰۰۰

به ترتیب دبیری شیمی،دبیری کارو فناوری ،بهداشت مدارس،ابتدایی و نیازهای ویژه رو انتخاب کردم 

بگید اولویتام منطقیه یا نه و اینکه چقدر احتمال داره دعوت بشم؟

یه سوال دیگه هم اینکه ممکنه من دعوت بشم مصاحبه هم خوب پیش بره ولی تراز سوابقم داغون باشه قبول نشم؟ تراز سوابقم احتمالا ۷۵۰۰ بشه نهایتا

چند نفر ظرفیت داره شهرتون 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی یک روز که حالت خوب نیست توی متروپایدختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیریبرای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضرمی شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد! یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تاآخرش را می خوری آنقدر که تاچندساعت بعد حالت تهوع داشته باشی! یک روز که حالت خوب نیست کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا "پیدا می کنی تازه می فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بسیه دختر تنها ولی خودساختهعطر تمشک،رنگبنفش.یه فنجون آرامشِ موج دریا⛓️💙🤍♬♪♪ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام استارتر منم تجربیم میشه بهم بگی روزی چند ساعت درس میخوندی ترازت شد ۸ هزار؟ و اینکه از کی شروع ک ...

تراز کنکورم ۸۰۰۰ نشده در واقع کنکور رو خراب کردم که با این تراز بالای فرهنگیان تراز کل شده هشت هزار

اردیبهشت رو خراب کردم چون فرهنگیانم خیلی خوب شده تراز کل بالا گرفتم 

اینقدر سخته صبر کردن؟وقتی نه هنوز تراز سوابقتو میدونی نه هیچیفقط خدا میدونه کی قبول میشه کی قبول نمی ...

بله سخته صبر کردن

برام مهمه بدونم چقدر شانس دارم با توجه به اطلاعات قبولی های سال های قبل

اینقدر سخته صبر کردن؟وقتی نه هنوز تراز سوابقتو میدونی نه هیچیفقط خدا میدونه کی قبول میشه کی قبول نمی ...

شما جای ما نیستی!!

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی یک روز که حالت خوب نیست توی متروپایدختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیریبرای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضرمی شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد! یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تاآخرش را می خوری آنقدر که تاچندساعت بعد حالت تهوع داشته باشی! یک روز که حالت خوب نیست کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا "پیدا می کنی تازه می فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بسیه دختر تنها ولی خودساختهعطر تمشک،رنگبنفش.یه فنجون آرامشِ موج دریا⛓️💙🤍♬♪♪ 

چند نفر ظرفیت داره شهرتون

نمیدونم 

ولی این رشته هایی که من زدم چون فقط محل خدمت شهر خودمو زدم و رشته هایی مثل زیست و علوم تجربی و تربیت بدنی هم نزدم در کل برای هر کدوم دو نفر می‌خوان برای ابتدایی هفت نفر

بله سخته صبر کردنبرام مهمه بدونم چقدر شانس دارم با توجه به اطلاعات قبولی های سال های قبل

ب توجه به اطلاعات سال قبل هم نمیتونی بفهمی چقدر شانس داری فقط وقتی میفهمی که جوابا بیاد

خیلیام سال قبل فکر میکردن قبولن نتایج که اومد فقط اشک میریختن که چرا قبول نشدن

به جای این فکرا تمرکزت رو بذار رو کنکور تیر اینکه بدونی چقدر شانس داری هیچ کمکی بهت نمیکنه

نمیدونم ولی این رشته هایی که من زدم چون فقط محل خدمت شهر خودمو زدم و رشته هایی مثل زیست و علوم تجربی ...

حس ششمم میگه دعوت به مصاحبه میشی ببین کی گفتم 

تراز کنکورم ۸۰۰۰ نشده در واقع کنکور رو خراب کردم که با این تراز بالای فرهنگیان تراز کل شده هشت هزارا ...

آهان بله مرسی 🙏

حالا اگه هم دوست داشتی بهم بگو کلا روزی چند ساعت درس میخوندی

منکه امسال خوب نخوندم میخوام یه سال بمونم

آهان بله مرسی 🙏حالا اگه هم دوست داشتی بهم بگو کلا روزی چند ساعت درس میخوندیمنکه امسال خوب نخوندم می ...

روزی صفر ساعت😂 جدی میگم هیچی نخوندم حالم خوب نبود 

ولی اگه مستمر بخونی و میانگین روزی ۸ ساعت حتما رتبه خوبی میاری مشکل از عدم استمرار و رها کردنه