2777
2789

مامانم کار داشت رفت

خواهرمم بعد اون با رفیقش رفت بیرون 

بعد من داشتم بالکن رو میشستم یهو برگشتم دیدم خواهرم داره تو ظرف دربسته ای ک طلا هست و تو کمده اونارو برمیداره 

منم فهمیدم ک چون داره میره بیرون فک‌میکنه من برشون میدارم قایمشون میکنه

در حالی ک من از گشنگی هم بمیرم همچین کاری نکردم و نمیکنم 

دیگ میخام نیام اینجا،وقتی جایی ک بهم اعتماد ندارن چرا باید باشم

درحالی ک من بچه ی اون خونم 

مامانم بپرسع چرا نمیای میگم بهش همه چیو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر می‌کنید بخاطر شما برداشته؟؟؟

خب داره از خونه میره بیرون و وسایلشو جمع کرده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

رسماً بی احترامی کرده بهت،حتما بگو

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
قبل اینکه‌ماماتت بگه تو ازش بپرس بگو کارش دلیل خاصی داشت؟

ن این کلا نسبت بمن اینطوریه 

میبینی شب شوهرم میاد دنبالم ک بریم خونمون 

بعد اینا خوابیدن چراغا خاموشه خواهرم گوشی نگا میکنه بعد وقتی من بخام برم چراغ قوه گوشیو روشن میکنه ک ببینه چی میبرم یا نمیبرم چیزی

یبارم ب مامانم گفتم 

اونم بهش گفت دیگ اونکارو نکرد 

بخدا اصلا اهل اینکارا نیستم 

ولی اون قلبش سیاهه