2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید کسی برامون اشپزی کنه بارداریم چلاق که نشدیم

خوب بعضیا مثل من وضعیتشون  فرق می‌کنه مثلن من استراحت مطلقم و فشارم پایین و کل بدنم میلرزه. و همش سردردم و تهوع دارم بوی غذا حالمو بد می‌کنه و انرژی ندارم شوهرمم سرکاره تا غروب 

خوب بعضیا مثل من وضعیتشون فرق می‌کنه مثلن من استراحت مطلقم و فشارم پایین و کل بدنم میلرزه. و همش سر ...

اها خوب من بیشتر بارداری اولم خونه مامانم بودم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

چیا مثلن و چرا گفته نخور دلیلش میگی

جیگر اب هویج خوده هویج زعفران زرشک گشنیز چیزای گرم عرقیجات.بادمجون کلم گوجه خیار چیزای سرد غذاهای کنسروی سوسیس غذاهای بیرون و....

مشکلی نداری راحت میتونی بخوری تهوع اینا چی یا قرص چیا می‌خوری میشه بگی

سه ماهه اول ۸ کیلو کم کردم جز چایی هیچی نمیتونستم بخورم الان بهترم تقریبا همه چی مثل قبل میخورم

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

خوب بعضیا مثل من وضعیتشون فرق می‌کنه مثلن من استراحت مطلقم و فشارم پایین و کل بدنم میلرزه. و همش سر ...

من تا آخرش استراحت مطلق بودم ۴ماهه زایمان کردم 

مادرم برام میپخت 

هر روز یه غذایی رو اجاق بود برنامه داشتیم 

آش زیاد می‌خوردم 

کلی میوه می‌خوردم 

نمک و ادویه غذا رو کم می‌زدیم که فشار بالا نداشته باشم 

البته تو چیزای مقوی بخور چون میگی فشارت پایینه خرما بخور 

کمپوت گلابی بخور

💗
سه ماهه اول ۸ کیلو کم کردم جز چایی هیچی نمیتونستم بخورم الان بهترم تقریبا همه چی مثل قبل میخورم

من پانزده کیلو کم کردم باورت میشه چون من دو ماه مطلقن چیزی نخوردم فقط زیر سرم بودم و از بس معدم خالی مونده بود فقط آب زهر  بالا می آوردم و خون  ولی از هفته سیزده تونستم یه چیزایی بخورم مثلن یکم میوه و نون ماست الان پانزده هفته ام رفتم سونو و گفتن بچم خیلی ضعیفه  برا همین زیاد حرکاتش حس نمیکنم و خیلی نگرانم و فشارم پایینه و هنوز تهوع دارم 

من تا آخرش استراحت مطلق بودم ۴ماهه زایمان کردم مادرم برام میپخت هر روز یه غذایی رو اجاق بود برنامه د ...

آخه معدم خیلی میسوزه میترسم تا الان تخم مرغ و خرما شیر نخوردم از ترس سوزش معده چون من هنوز تو چهار ماهم و بالا میارم