2777
2789
عنوان

حرف پرت وپلا

37 بازدید | 6 پست

سلام

ان تی بهم گفت بچه دومم پسره هرکی میفهمید میگفت اخی انشالله بعدی دختره دختر غمخواره آدمه🤣🤣🤣

مسخره ترین حرفیه که شنیدم

یه پسر دارم دورسرش بگردم ۱۳سالشه تو بلوغه از صدتا دختر بامحبت تره بخدا  🥺

محاله من برم توخودم سرگرم کارا خودشه ولی میاد میشینه پیشم میگه چی شده میریم بیرون منو میزاره سمت پیاده رو که مثلا ماشین به من نخوره🥺 همیشه درماشینو برام بازمیکنه جنتلمن من 💙و هزاران کار دیگه

این مدت که تهوع داشتم هروقت ازسرویس میومدم بیرون یه لیوان اب وچندتا  قند تو دستش بود که بهم بده 

امروز بعد که بالااوردم خواب بود یهو بیدارشد اومد گفت خوبی؟ رفتم سرتخت درازکشیدم اومد پیشونیمو بوسید گفت کاری داشتی بلندنشو من درخدمتتم 😭😭😭😭

خدایا هزاربارشکرت بخاطر وجودش  انشالله عاقبت بخیر بشه 

بعد یه عده ابله بهم میگن اشکال نداره😳 بعدی دختر😒😏 البته که من حواب کوبنده بهشون دادم 🤣

ادمهای فضول همینن 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمهای فضول همینن

جلوی پسرمم میگن اونروز گفتم ده تا دختر داشته باشم یه تار گندیده پسرم نمیشن پسرم نور چشامه 

پسرم خندید

یجوری زن عموم بهم میگه اشکال نداره انگار اتفاق بدی افتاده