2777
2789
عنوان

من یکسال اقدامم

240 بازدید | 23 پست

سلام من یکسال اقدامم

باردار نمیشم دارو تنبلی تخمدان عکس رنگی آزمایش اسپرم که ضعیف بود که دارو داد اما هیچ اثری نکرد 

الان که اینو مینویسم دارم گریه میکنم ناراحتم داره سنم میگذره ۳۵سال چه امیدی داشتم پریود نشم هر وقت میام سر موقع همون روز پریود میشم دلم درد میکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خسته شدم میدونستم باردار نمیشم ولی به خودم امید دادم 😭😭😭😭

دکتر میگفت آی وی اف نمیگه یه کارگر چقد در میاره که بخواد ..

خدا ی من  میگفتن از  خدا بخواد پس کو 😭😭😭😭🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خداااااااااااااااااااا فقط خودت 🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم .ایشالله این دفعه باردار بشی و خدا یه نی نی سالم خوشگل بزاره بغلت .ناامید نشو خواهشا و توکلت به خدا باشه .

نذر صلوات بکن ۱۲۴۰۰۰صلوات زمان و مکان نداره .هر روز ۱۰۰۰ تا بفرستی زودی تموم میشه ولی ارزشش رو داره .حتما امتحان کن .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

سه ماه زیر نظر اصلاح سبک کنین

تو این مدت خودت و همسرت هم تحت نظر متخصص ناباروری مکمل استفاده کنین

بعد اگر شرایط لوله هات خوبه ای یو ای ، اگرنه برو ای وی اف ، چون ناباروری داری نامه ببر تامین اجتماعی بخشی از هزینه ها رو میده .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

آیه ۱تا ۶ سوره مریم رو بنویس ببند به کمرت.من ماه اول نه.ماه دوم باردار شدم بعد از یکسال اقدام. از خدا خیلی بخواه فرزند صالح و سالم بهت بده.که ان شاءالله به زودی یه نی نی خوشگل میده بهت

آیه ۱تا ۶ سوره مریم رو بنویس ببند به کمرت.من ماه اول نه.ماه دوم باردار شدم بعد از یکسال اقدام. از خد ...

میشه دقیق بگی باید چیکارکرد؟ روبرگه بنویسم ؟ با چی ببندم کمرم ؟ همیشه باشه ؟چون ناباروری من درمان نداره فقط معجزه لازمم .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

این آیات رو بنویس روی یه کاغذ با اطمینان قلبی بنویس.شک نکن که خدا قادر مطلق هست. من تو یه کمربند پارچه ای گذاشتم بستم کمرم. هرچی داشتی فقط ببند به کمرت اصلا باز نکن. اقدامم خواستی کنی بسم الله الرحمن رحیم اولش یادت باشه همیشه بگو. رو حساب و کتاب هم اقدام نکن. ان شاءالله به حق علی خدا به زودی دامنت رو سبز میکنه. 

این آیات رو بنویس روی یه کاغذ با اطمینان قلبی بنویس.شک نکن که خدا قادر مطلق هست. من تو یه کمربند پار ...

ممنون گلم  بعد آیه ش گناه نداره 

موقع ن ز دی

به کمر بسته باشه؟؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

سلام عزیزم .ایشالله این دفعه باردار بشی و خدا یه نی نی سالم خوشگل بزاره بغلت .ناامید نشو خواهشا و تو ...

ممنون از دعا قشنگت زنده باشید سلامت 

سه ماه زیر نظر اصلاح سبک کنینتو این مدت خودت و همسرت هم تحت نظر متخصص ناباروری مکمل استفاده کنینبعد ...

ممنون گلم 🌹توکل بخدا