2777
2789
عنوان

شوهرم برای داداشم دوچرخه خریده

1090 بازدید | 52 پست

چند روز پیش گفت برنامه دیوارم مشکل داره دنبال ماشین بود گوشیمو دادم بهش گفتم با مال من ببین

تو سرچ دیوار دیده بود دوچرخه سرچ کردم گفت دوچرخه میخواستی چیکار ؟ گفتم برای داداشم گفتم شاید پیدا شه بگیرم براش

امروز مامانم زنگ زده صبح دوچرخه نو بردن دم درشون

نگفتن از طرف کیه

ولی من مطمعنم شوهرم خریده قبلنم از این کارا کرده

مامانمم میگفت ما به هیچ کسی نگفتیم دوچرخه میخوایم 

نمیدونم چیکار کنم بپرسم ازش؟ تشکر کنم؟ خودش هیچ وقت نمیگه مطمعنم

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق شوهرت شدم

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

حتی با خوندش حالم خوب شد چقد خوب که دنیاهنوز آدمای خوب داره

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

چه شوهر خفنی

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...