2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی این سن قطعااا تحصیل

که بعدا مادر آگاه تری هم باشی

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

منم تقریبا تو شرایط تو ام البته من تو راهی ام که نمیتونم برگردم 

۲۲ سالمه ترم دو دانشگاهم داره تموم میشه سه ماه و نیم باردارم ، تابستون که اجباری نیست نمیرم ، آذر ماه زایمانمه دیگه از ترم مهر باید مرخصی بگیرم چون سنگین میشم رفت و آمدم سخت میشه رانندگی هم بلد نیستم راحت برم بیام ، بعدش هم تا دو سال یعنی چهار ترم فقط میتونم مرخصی بگیرم که بچه تا اون موقع ۱و نیم ، دو سالش میشه بعد موندم اون موقع چیکار کنم به کی بسپارمش برم دانشگاه شوهرم کلا یه شهر دیگه کار میکنه مادرشوهرم فک نکنم هرروز نگه داره اونم بچه دو ساله مامانمم تو روستا کارش زیاده ، مهد و پرستار میمونه که نمیدونم چجوری بچه کوچیک رو بذارم تو مهد بچه های دیگه میزننش ، اگه دانشگاه هم نرم هم دیگه واسه آینده هیچی ندارم نه مدرکی چیزی که بتونم سر کار برم ، هم اگه بخوام از دانشگاه آزاد انصراف بدم برم پیام نور باید ۲۴ میلیون واسه انصرافش پول پرداخت کنم اگه بیشتر از دو سال هم نرم دانشگاه کلا به منزله انصرافه و باید از اول شهریه بدم و از ترم یک بخونم 

اگه میخوای درس بخونی اول بخون بعد ترم های آخر به فکر بچه باش مثل من وسط راه نمون

به نظرت میشه زمانی ک دانشگام بیارم؟

آخرای تحصیل میشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اگر همسرت و خانوادت پشتتن هندل میشه خیلیارو دیدم درسته ادم زمانش کمتر میشه ولی برکت میاد تو درست کمت ...

اگه کسی حامی نباشه بچه کوچیک رو چیکار کنیم میتونیم به مهد بسپریم ؟ مثلا بچه دو ساله رو 

نیمدونم عزیزم اخه مهدم واسه بچه دوساله زوده گناه داره

خودمم موندم اگه بیشتر از دو سال نرم کلا به منزله انصرافه 

نمیتونستم هم بچه دار شدن رو عقب بندازم چون هم سن شوهرم داشت نزدیک ۴۰ میشد هم ۴ سال بود ازدواج کرده بودیم همه فک میکردن نازایی داریم ، هم خودم تنبلی تخمدان داشتم میترسیدم بچه دار نشم

خودمم موندم اگه بیشتر از دو سال نرم کلا به منزله انصرافه نمیتونستم هم بچه دار شدن رو عقب بندازم چون ...

عزیزم ی قانونی هست برای مادرا بچه ی زیر سه سال میتونی از راه دور درس بخونی