2777
2789

مامانم از بچگی یا یه وعده درست می‌کرد

یا اصلا درست نمی‌کرد 

همون یک وعده هم وقت نمیزاشت

یه تخم مرغی یه سیب زمینی چیزی 

خونه خالم میرم کیف میکنم انقد تایم میزاره 

غذا خوشمزه می پزع🥲🥲

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند دفعه سعی کردی خودت تایم بذاری ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مامانت منم😂

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مادرخانه دار باسلیقه ،نعمتههمیشه غذا اماده برنج دم چای حاضر خونه تمیز

وای عالیه

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

هزار بار

پس خونواده رو به فیض رسوندی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .