2777
2789

کلی پشتت  غیب کرده حسودیتو میکنه میگه ولخرجه آمار همچیتو داره کحا میری میای ما با مادرشوهرم تو‌یه ساختمونیم البته راهمون جداس  البته خودمون ساختیم میتونستیم جای دیگه بریم بخریم ولی چون پدرشوهرم مریضی قلبی دارم شوهرمم تک فرزندش گف میخام نزدیکش باشوم شب نصف شب فردا نگن پسرش کجا بوده که نبردتش بیمارستان حالا رفته گفته کی میرن ازینجا من برم بشینم در ضمن مجرد ازدواج نکرده ۴۳سالشه حالا موندم این حرفا راسته یا دروغه گیج گیجم 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستم باشه اون خبرچین خطرناکه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

راستم باشه اون خبرچین خطرناکه

یه وقتا موضوع خبرچینی نیست.. 

خیلیا رو ندارن، به اجبار گوش میدن

من خودم اینجوری نیستم اما با چشم دیدن یه عده از ترس طرد شدن، مجبوری گوش میدن با اینکه راضی نیستن

...