2777
2789
عنوان

نمازخونا بیان

62 بازدید | 9 پست

عزیزان جدا از بحث وظیفه پیرو استوری قبل به نظرتون احوالات من که سالهاست اینطوریه میتونه ازبی نمازی باشه وآیا نمازخونوندمیشه حالمو واقعا اوکی کنه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لزوما آدم نمازخون حالش خوب نیست لزوما زندگیش خوب نیست ....اینها می‌تونه عوامل مختلفی داشته باشه ولی کلا میگن وضو نماز غسل ...اینها برای دفع انرژیهای منفی و اینا خوبه و طبیعتا آدم با نماز خوندن امید بیشتری داره برای یاری گرفتن از خدا 

بچه ها پیروتاپیک قبلیم که گفتم افسرده شدم وپدازاسترس وتنش داخلیم هیچی بهم مزه نمیده وخوشی ها موقتین وهی به چرایی دنیا رسیدم میگم که چی بشه همه چی عبث وبیهوده ومسخره س برام آیا نمازخوندن راهکارمناسبیه واثرات بینمازیه اینها؟؟؟؟