2777
2789

پسرم خیلی بد دهنه خیلی خیلی باهاش حرف زدم نشد باز زبون خوب با تندی مشاوره بردمش ولی بازهم بی ادب میکنه خیلی دارم زجر میکشم اژ دستش از طرفی پونزده سالشه دیگه میترسم چیزی بگم میزنه تو سرش یا سرشو میکوبه ب دیوار ...از امروز هرچی میگه هیچ نگاه تو صورتش نمیکنم و نمیگم نگو اصلا محل نمیزارم ولی دلم خون میریزم تو خودم 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

ببرش روانپزشک

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی میگه انقذ بهم فشار میاد قلبم از قفسه سینه ام میخادددر بیاد و تحمل میکنم سر ب سرش نمیزارم 

عزیزم اگر از الان باهاش مقابله نکنی بزرگتر بشه روت دست بلند میکنه و از خونت هم بیرونت میکنم

حتی حرف میزنم خودشو میزنه یروزیم میخولست خودشو از بالکن پرت کنه پایین

بابا نداره بزنه ت دهنش!؟

شوهرم یه بی شرفه ب تمام معناس میگه من کاری ندارم میگه من ازش دست برداشتم 

حتی حرف میزنم خودشو میزنه یروزیم میخولست خودشو از بالکن پرت کنه پایین

ووووای خدایا تا این حد این بچه اوضاعش خوب نیست و روح و ران خوبی نداره باید هرچی سریع تر برای درمانش اقدام کنید مشاوره و دکتر ببرینش

ووووای خدایا تا این حد این بچه اوضاعش خوب نیست و روح و ران خوبی نداره باید هرچی سریع تر برای درمانش ...

ببرم روان پزشک یا مشاوره