این دوست اشغالم داره یه دفتر راه اندازی میکنه به من گفت بیا کمکم کن و این حرفا منم رو حساب دوستی رفتم دیروز چقدر کمکش کردم دفتر رو برق انداختم جوری که دهنش باز مونده بود بعد تو یکی دو ساعت پنج شش نخ سیگار کشید راستش بوش خیلی منو اذیت میکنه سردرد و سرفه برام میاره و من درو پنجره رو باز کردم بهش گفتم عزیزم اخه این سیگار چیه چرا ترکش نمیکنی همه ش ضرره بخدا اونم با حالت بحث که نه دوس دارم بکشم و اگه اراده کنم راحت میزارم کنار و این حرفا منم گفتم باشه بعد یه چند ساعتی گذشت نشستیم یه شربتی چایی چیزی بخوریم برگشت گفت واااای میگما چه بلایی سر خودت اوردی حیف دختر به این خوشگلی نیس صورتت به این خوشگلیه ، چند کیلو شدی جدیدا ؟ در صورتیکه بچه ها من نهایت اضافه وزنم شاید ۷ ،۸ کیلو باشه و اصلا چاق گنده نیستم بعد منم گفتم وااا من که خیلی چاق نیستم بعد برگشته برای من نسخه میپیچه اصلا واسه سلامتیت خوب نیس از امروز فقط رژیم🤣گفتم هفت هشت کیلو اضافه وزن فکر نکنم ضررش بیشتر از سیگار باشه ها
حالااز دیشب دچار خودخوری شدم اعصابم خرد شد کاش نمیرفتم من برای کمک و دوستانه رفته بودم منظوری هم نداشتم ولی همش فکر میگنم از سر لجبازی و عقده ای بازی اون حرفها رو زد شما چحور فکر میکنید ؟ خیلی ناراحت شدم از دستش